Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας μίλησε για το ατύχημα που συγκλόνισε την ελληνική showbiz, όταν το όπλο του εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά την αδελφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ. Ο επιχειρηματίας αποκάλυψε πως έγινε το ατύχημα, αλλά και τον αγώνα δρόμου που έδωσε με την Όλγα για να πάνε στο νοσοκομείο την αιμόφυρτη Γωγώ. «Έπαθα σοκ όταν είδα αιμόφυρτη την Γωγώ» είπε χαρακτηριστικά σε καθημερινή εφημερίδα.

«Πρόκειται για ατύχημα. Δεν θα πυροβολούσα ποτέ κάποιον. Άκουσα διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τις τελευταίες ώρες. Είναι δυνατόν να ήθελα να πυροβολήσω; Με την Όλγα σκεφτόμαστε να παντρευτούμε το καλοκαίρι. Πώς θα μπορούσα να κάνω κακό σε αυτήν ή την οικογένειά της;» και συνέχισε ο επιχειρηματίας: «Με την Όλγα είμαστε πάλι μαζί τους τελευταίους μήνες. Τα κορίτσια σε λίγες μέρες θα έφευγαν για Αμερική... Εγώ θα πρόσεχα το σκυλάκι που έχουν μέχρι την επιστροφή της Όλγας στην Ελλάδα».

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Αγγλούπας περιέγραψε τη στιγμή του ατυχήματος. Ανέφερε πως εκείνο το βράδυ είχε πάει στο σπίτι και τα κορίτσια επέστρεψαν αργά. Η Όλγα έμεινε στον κάτω όροφο για να του φτιάξει καφέ κι εκείνος ανέβηκε για να δει το σκυλάκι και να μιλήσει λίγο με την Γωγώ. Έβγαλε το σακάκι του, άφησε το όπλο του στο τραπέζι κι αυτό εκπυρσοκρότησε. «Τα έχασα, έπαθα σοκ. Ακούστηκε ένα “μπαμ” και σε κλάσματα του δευτερολέπτου η Γωγώ ήταν στο πάτωμα».Πηγή: gossip-tv.gr