Μία συνέντευξη, εξομολόγηση-καρδιάς, έδωσε στην εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" και την Ναταλία Γερμανού, ο Κώστας Σπυρόπουλοςο οποίος μίλησε για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και τη γνωριμία του με τον Φρέντυ Γερμανό. 

Ο γνωστός ηθοποιός διηγήθηκε την πρώτη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Ήμουν στο Εθνικό Θέατρο, σε κάποιες διανομές, και γενικώς ο προσανατολισμός ήταν λίγο διαφορετικός. Και μου λέει μια φίλη "κάνει ακρόαση η Βουγιουκλάκη δεν θα πας;" Και πήγα! Και θέλω να σου πω ότι ενώ έβλεπε συνεχώς άτομα, όταν ανέβηκα στη σκηνή λέω για έναν περίεργο λόγο "το έχω" και έτσι έγινε αυτό. (...) Πέρασε μια βδομάδα περίπου. Εν τω μεταξύ εγώ δεν πήγα στο Εθνικό τότε. Δεν ξέρω γιατί, ένστικτο;", ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τον μεγάλο έρωτα που αναπτύχθηκε ανάμεσα τους: "Τις μεγάλες αγάπες τις αμφισβητούν γιατί κανένας δεν μπορεί να τις πιστέψει! Άμα αρχίσει η αμφισβήτηση, κάτι καλό παίζει! (...) Το ένστικτό μου μού είπε "αγάπα αυτήν τη γυναίκα"". 

Ο Κώστας Σπυρόπουλος μίλησε και για τη γνωριμία του με τον Φρέντυ Γερμανό. " Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πολύ διεισδυτικός, διαισθητικός, σε άγγιζε! Γι' αυτό είχε και αυτό το χιούμορ. (...) Θα ήθελα να παίξω τον πατέρα σου! Γιατί είναι ένας άνθρωπος που θα ήθελα να έχω τον ψυχισμό και το μυαλό του. Είσαι τυχερή που είσαι κόρη του".πηγή: real.gr