Τελικά από ότι φαίνεται οι ήδη μαγνητοσκοπημένες εκπομπές του "Chart Show" θα... παλιώσουν ακόμα περισσότερο! Ο ALPHA έχει ήδη... αραιώσει από τον προγραμματισμό του τις Κυριακές, τις προβολές της εκπομπής! Αφού φοβήθηκε την πρεμιέρα (ελέω και πολιτικών εξελίξεων), αποφάσισαν να μην παίξουν επεισόδιο της μουσικής εκπομπής ούτε την επόμενη Κυριακή!

Πάντως, αυτή η απόφαση είχε παρθεί πριν την πρεμιέρα του "Dancing on ice", οπότε δεν προκύπτει από κάπου ότι οι επιτελείς του καναλιού, είδαν τα ποσοστά της πρεμιέρας στον πάγο και... τρόμαξαν. Ήξεραν άλλωστε από πριν ότι θα τα βρουν σκούρα. 

Στο πρόγραμμα του καναλιού υπάρχει ένα επεισόδιο της εκπομπής στις... 20 Νοεμβρίου! Και μετά πάλι το χάος.  Αλλά, από τη στιγμή που φοβούνται τόσο πολύ τον ανταγωνισμό, μιας και περυσι το ανέβαλαν, λόγω "Dancing with the stars" και φέτος το "παγώνουν", γιατί δεν αποφασίζουν οριστικά να το αλλάξουν ημέρα ; Μήπως προκύψει μετά κάποιο άλλο δυνατό πρόγραμμα από άλλο κανάλι και χρειάζεται να το αλλάξουν και πάλι ; Αυτή η ατολμία, στοιχίζει στην εκπομπή, που είναι καλοφτιαγμένη, αλλά αν περάσει λίγος καιρός ακόμα θα γίνει...παρωχημένη.

πηγή: zappit.gr