Μια αποκάλυψη σχετικά με τους λόγους του χωρισμού του Ορέστη Τζιόβα και της Κατερίνας Παπουτσάκη έκανε η Χριστίνα Πολίτη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1» την Τρίτη. «Έχεις μια φίλη, μια κοπέλα που έχετε ένα μαγαζί μαζί» είπε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος απευθυνόμενη στον Χρήστο Φερεντίνο, o ο οποίος...

έχει ανοίξει μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη το μπαρ «Nueva Trova» στο Μοναστηράκι. «Άκουσα κάτι και θέλω να το πούμε εδώ, στο τραπέζι» συνέχισε η Χριστίνα Πολίτη, ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος σχολίασε: «Πρόσεχε τι θα πεις».

«Εγώ άκουσα ότι, ενώ αυτή η... κοπέλα φαίνεται ότι όλο αυτή βρίσκει κάποιον άλλο, απίστησε το ταίρι της» εξήγησε η Χριστίνα Πολίτη, και με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ρωτάει αν όντως αναφέρεται στην Κατερίνα Παπουτσάκη, πρόσθεσε:

«Εγώ ξέρω ότι εκείνος έκανε την απιστία, γι’ αυτό χώρισαν. Ενώ όλοι καταλογίζουν στην Κατερίνα ότι αμέσως βρήκε κάποιον και αντικατέστησε τον Ορέστη, εγώ άκουσα ότι ο Ορέστης ήταν αυτός που έκανε την “κουτσουκέλα”».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Φερεντίνος, αν και αρχικά δεν φάνηκε να θέλει να μιλήσει για το θέμα, στη συνέχεια σχολίασε: «Ο Ορέστης περνάει το δικό του ζόρι. Αυτό έχω να πω εγώ. Όταν ευθύνεσαι και έχεις λερωμένη τη φωλιά σου -το έχω πάθει κι εγώ αυτό σε χωρισμούς- όταν φταις, περνάς μεγαλύτερη δυσκολία».

«Άρα φταίει! Το είπες!» φώναξε η Σίσσυ Χρηστίδου, και ο συμπαρουσιαστής της απάντησε: «Το ρεπορτάζ το λέει και νομίζω ότι και ο ίδιος, αν τον ρωτήσουμε, αυτό θα πει».Πηγή: yupi.gr