Φαίνεται πως η Madonna θέλει να σταματήσει τις ακρότητες και να δείξει φυσιολογική μέσα στην ώριμη ηλικία της. Γι' αυτό φήμες την θέλουν να βάζει φρένο στα botox και στις ενέσεις, καθώς θεωρεί πως πλέον οι πολλές παρεμβάσεις την κάνουν να μοιάζει με φρικιό.
Η 53χρονη βασίλισσα της ποπ, που πρόσφατα αποκάλυψε πως μετά την επιτυχημένη γραμμή "Material Girl" θα ξεκινήσει το νέο επιχειρηματικό brand "Truth or Dare", έχει λάβει το τελευταίο διάστημα έντονα αρνητικά σχόλια για το παραμορφωμένο της πρόσωπο. Ειδικά στην εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου παρουσιάστηκε για να εκπροσωπήσει τη νέα της ταινία, τα μάγουλά της φάνηκαν σαν να είναι εντελώς ψεύτικα πάνω της. Η ίδια αργότερα δήλωσε πως θα κόψει τα botox.

"Έχει σιχαθεί αυτές τις παρεμβάσεις στο πρόσωπό της, καθώς και τις υπερβολικές ώρες γυμναστικής... έχει πολύ δουλειά με το νέο της δίσκο και την επερχόμενη περιοδεία και θα επικεντρωθεί σε αυτά", αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της. Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι μας αρέσει όσο πιο φυσική γίνεται.
 


 

ΠΗΓΗ: queen.gr

TAGS