Δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου του, ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην κάμερα του Alpha για το νέο μέλος της οικογένειάς του με την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και για την ανεργία που έχει «χτυπήσει» και τον ίδιο τους τελευταίους μήνες.
«Είμαι άνεργος από τον περασμένο Ιανουάριο» δήλωσε ο Κρατερός Κατσούλης στην εκπομπή «Ελένη», εκφράζοντας την αγωνία του για το μέλλον τόσο της χώρας, όσο και της οικογένειάς του. Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε ότι τον αγχώνει πολύ το γεγονός ότι δεν έχει δουλειά, τη στιγμή που έχει να μεγαλώσει ένα παιδί.

Όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας όμως, τα ξεχνάει, όταν βλέπει την κόρη του «Τη βλέπω, τη χαίρομαι, προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της να καταλάβω πώς νιώθει» δήλωσε ο ηθοποιός με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του.

Όσον αφορά τη σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου , ο Κρατερός Κατσούλης υποστήριξε ότι ο γάμος δεν άλλαξε τη ζωή τους: «Ο γάμος, όχι, δεν μας άλλαξε. Μπορείς να το πεις και κεραυνοβόλο έρωτα αυτό με την Κατερίνα. Εμείς γνωριζόμασταν χρόνια, αλλά δεν είχε ποτέ συμβεί κάτι, μέχρι που μία μέρα συνέβη».