Για τον έρωτα, τη σχέση της με την κόρη της Μαριτίνα και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια μιλά η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφήθηκε με την κόρη της και τον 6χρονο βαφτισιμιό της Φράνκο και αποκαλύψε άγνωστες πτυχές του εαυτού της. Μιλώντας για τη σχέση της με την Μαριτίνα, η Μιμή Ντενίση δηλώνει σε συνέντευξή της στο “ΟΚ!”:  «Είναι δύσκολο και για τις δυο μας (σ.σ. να αποχωριστούμε η μια την άλλη), γιατί είμαστε πολύ δεμένες. Ευτυχώς, η Μαριτίνα είναι πολύ ώριμο παιδί και μιλάω μαζί της σαν να είναι μεγάλη κοπέλα».

Η 11χρόνη Μαριτίνα, άλλωστε εχεί βαφτίσει και τον μικρό Φράνκο, το γιο της Φιλιπιννέζας βοηθού τους. Τι λέει η ίδια η Μιμή γι' αυτό; «Ο Φράνκο είναι μέλος της οικογενείας μας... Θέλω να δείξω στη Μαριτίνα από τώρα που είναι μικρή ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάποιον αν είναι μαύρος άσπρος ή κιτρινος». 

Παράλληλα, η γοητευτική ηθοποίος εξομολογείται πόσο δυσκόλο της είναι να ερωτευτεί. Δεν ξέρει και η ίδια γιατί δεν είναι ερωτεύμενη, ψάχνει για ενάν αληθίνο σύντροφο: «Μπορεί να είναι και δέκα χρόνια που έχω να ερωτευτώ δυνατά. Ο μόνος άντρας που ερωτεύτηκα είναι ένας που δεν τον μάθατε ποτε».Πηγή: ΟΚ!