Εκείνος γιος μιας από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες της χώρας μας και ιδιοκτήτης δικής του δισκογραφικής εταιρίας. Εκείνη μία από τις πολλά υποσχόμενες τραγουδίστριες της χώρας μας και ένα από τα πιο όμορφα κορμιά της ελληνικής showbiz. Είναι ερωτευμένοι εδώ και δύο χρόνια και μάλιστα όλο αυτό το διάστημα κρατούσαν τη σχέση τους κρυφή. Για ποιους πρόκειται; Ο λόγος για τον Μάνο Θεοφίλου, γιο της μεγάλης Χαρούλας Αλεξίου και την Shaya η οποία έχει κλέψει τις εντυπώσσεις στο «Dancing on ice» με τις εμφανίσεις της πάνω στον πάγο αλλά και με την καριέρα που έχει αρχίσει να χτίζει σιγά σιγά στο χώρο του τραγουδιού.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων και σύντομα ήρθε κοντά ο ένας στον άλλον, μέχρι που τελικά αποφάσισαν να είναι μαζί. Είναι μαζί και στη ζωή και στη δουλειά μιας και συνεργάζονται στη My Group, δισκογραφική εταιρία του Μάνου Θεοφίλου, στο δυναμικό της οποίας ανήκει και η Shaya.

Εκείνο που έχει κάνει εντύπωση, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao, είναι πως οι δυο τους κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή για δύο ολόκληρα χρόνια. Όσο για τη στάση της Χαρούλας Αλεξίου απέναντι σε αυτή τη σχέση, έχει δέσει πολύ με την Shaya και εγκρίνει αυτή τη σχέση.πηγή: gossip-tv.gr 

 

TAGS