Αποχωρεί απ΄ ότι φαίνεται απ΄ το «Dancing on ice» η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη ενημέρωσε την παραγωγή πως δεν θέλει να συνεχίσει.  Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και εξερευνήτρια ζωής, όπως έχει δηλώσει η ίδια για τον εαυτό της, αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι της μετά από παλαιότερο τραυματισμό. Οι πρόβες τόσο καιρό στον πάγο όμως, επιδείνωσαν το πρόβλημα και ο θεράπων ιατρός της τής συνέστησε δίμηνη ξεκούραση και μάλιστα να αποφεύγει κάθε είδους επαφή με τον πάγο.

Έτσι λοιπόν η Μαρία Ελένη αποχωρεί οριστικά από το «Dancing on ice» και στη θέση της όπως φαίνεται θα διαγωνιστεί στο live της Κυριακής η τραγουδίστρια Πάμελα. Το πατινάζ πάντως το κατέχει πολύ η Πάμελα, αφού κάνει από μικρή.

Υ.Γ.: Αξίζει βέβαια να σας πούμε ότι ο λόγος της αποχώρησής της δεν είναι μόνο ο τραυματισμός στο πόδι, αλλά η δυσαρέσκεια που υπάρχει προς το πρόσωπο της απ΄ όλους σχεδόν τους συντελεστές του show, αφού η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου την είδε star από την πρώτη εκπομπή, από την οποία αποχώρησε με επιδεικτικό τρόπο, χωρίς καν να περιμένει να ολοκληρωθεί.