Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποχωρεί από το «Dancing on Ice»


Αποχωρεί απ΄ ότι φαίνεται απ΄ το «Dancing on ice» η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη ενημέρωσε την παραγωγή πως δεν θέλει να συνεχίσει.  Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και εξερευνήτρια ζωής, όπως έχει δηλώσει η ίδια για τον εαυτό της, αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι της μετά από παλαιότερο τραυματισμό. Οι πρόβες τόσο καιρό στον πάγο όμως, επιδείνωσαν το πρόβλημα και ο θεράπων ιατρός της τής συνέστησε δίμηνη ξεκούραση και μάλιστα να αποφεύγει κάθε είδους επαφή με τον πάγο.

Έτσι λοιπόν η Μαρία Ελένη αποχωρεί οριστικά από το «Dancing on ice» και στη θέση της όπως φαίνεται θα διαγωνιστεί στο live της Κυριακής η τραγουδίστρια Πάμελα. Το πατινάζ πάντως το κατέχει πολύ η Πάμελα, αφού κάνει από μικρή.

Υ.Γ.: Αξίζει βέβαια να σας πούμε ότι ο λόγος της αποχώρησής της δεν είναι μόνο ο τραυματισμός στο πόδι, αλλά η δυσαρέσκεια που υπάρχει προς το πρόσωπο της απ΄ όλους σχεδόν τους συντελεστές του show, αφού η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου την είδε star από την πρώτη εκπομπή, από την οποία αποχώρησε με επιδεικτικό τρόπο, χωρίς καν να περιμένει να ολοκληρωθεί.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο