Για την πορεία της ελληνικής τηλεόρασης, την προσωπική του ζωή, τα χαρακτηριστικά που τον έλκουν σε μια γυναίκα, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις που κάνουν οι ίδιες, μίλησε στο περιοδικό «Glam» της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», ο Θοδωρής Αθερίδης.  Ο 46χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης, που πρωταγωνιστεί φέτος στην καινούρια σειρά του Mega «Πίσω στο σπίτι», σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση, λόγω κρίσης: «Πρέπει, στο βαθμό που μπορούμε, να κινήσουμε την αγορά. Όσο κι αν δεν έχουμε λεφτά, ας μην αφήσουμε να ρημάξει το τοπίο. Να καταλάβουν όλοι ότι πρέπει να ρίξουν τις τιμές, να βγάλουμε λίγο τη γλώσσα στους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Πρέπει να κινηθούμε μεταξύ μας και να στηρίξει ο ένας τον άλλον».

Η προσωπική του ζωή είναι συνυφασμένη με την επαγγελματική του: «Όλες μου οι σχέσεις και οι φίλοι μου είναι μέσα από τη δουλειά, οπότε δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω πια αυτά. Αν με ρωτάς αν μπορεί να κάνεις μια υγιή προσωπική σχέση μέσα στο χώρο, πιστεύω πως ναι, αυτό εξαρτάται από τον άνθρωπο». Το καλοκαίρι είχε ακουστεί πως ήταν ερωτευμένος: «Ας ακούγονται και ας λένε ό, τι θέλουν, εγώ δεν μιλώ ποτέ γι’ αυτά και την προσωπική μου ζωή. Είμαι καλά» είπε.

Ποιος όμως είναι ο τύπος της γυναίκας που τον ελκύει; «Να είναι όμορφη, έξυπνη, καλή, να μου θυμίζει τη μάνα μου, να με αγαπάει πιο πολύ και από τη μάνα μου. Ό,τι καλύτερο μπορεί να υπάρξει σε μια γυναίκα είναι αυτά που συγκινούν εμένα. Τα θέλω όλα από μια γυναίκα!».

Όσο για τις πλαστικές επεμβάσεις που κάνουν οι γυναίκες, δήλωσε: «Αφού δεν ενοχλούν αυτές, εγώ γιατί να έχω θέμα; Πάντως, δεν είμαι υπέρ των πλαστικών, κυρίως σε ό, τι αφορά το πρόσωπο».πηγή: yupi.gr