Ο Νότης Σφακιανάκης έδωσε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και στην εκποπή «Πρωινό mou» και μίλησε για όλα. Χειμαρρώδης όπως πάντα, τα έβαλε με τους πολιτικούς, σχολιάζοντας με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο. Έξαλλος απευθυνόμενος στους πολιτικούς είπε: «Μακάρι να σας βάλουν τελεία, κερατάδες, αλήτες. Τελεία χρειάζεστε, να μην υπάρχετε ως κόμματα. Να πάψετε. Δηλαδή, την καταστροφή που έχετε κάνει δεν σας τη συγχωρέσουν οι επόμενες γενιές ποτέ. Θα σας βάλουν στο μαύρο κατάστιχο, θα σας δια@@@στέλνουν και εσάς και τα παιδιά σας, εις αεί. Να το γνωρίζετε, τομάρια ελεεινά». 

Όσο για το χαράτσι, αρνείται να το πληρώσει και δήλωσε πως αν πάει κάποιος να του κόψει το ρεύμα θα τον τουφεκίσει αν δεν φύγει. «Να πληρώσω κάτι που δεν χρωστάω. Εσείς το πληρώνετε;». Η Φαίη Σκορδά του απάντησε ότι αν δεν το πληρώσει θα της το κόψουν κι εκείνος της είπε: «Κατάλαβες, τι κάνεις; Είστε ασθενείς. Δεν σου κόβουνε κανένα ρεύμα. Δεν έχουν δικαίωμα να σου κόψουν το ρεύμα, είναι παράνομο σου λέω. Πώς θα σου κόψουν το ρεύμα για κάτι που δεν χρωστάς; Όποιος πάει να τους κόψει το ρεύμα, να του κόψουν τα χέρια. Επαναστατείτε ρε παιδιά, θα σας κόψουν το ρεύμα για κάτι που δεν χρωστάτε; Δεν χρωστάω, δεν στα δίνω. Πάμε στη δικαιοσύνη».

Όσο για το τι θα κάνει εκείνος αν πάνε να του κόψουν το ρεύμα δίχως δεύτερη σκέψη απάντησε: «Αν έρθουν σπίτι μου να μου κόψουν το ρεύμα, θα τους τουφεκίσω. Αν του εξηγήσω και δεν φύγει, θα τον τουφεκίσω, κάποιος πρέπει να την πληρώσει».