Τι κι αν η δουλειά τους περιβάλλεται από φώτα και λάμψη; Αρκετοί Έλληνες και ξένοι celebrities κάθισαν σε φοιτητικά έδρανα και κατάφεραν να αποκτήσουν έστω ένα πτυχίο! Η Φαίη Σκορδά φοίτησε στο πανεπιστήμιο της Μπολόνια, όπου σπούδασε Φιλοσοφία του Θεάματος με ειδικότητα στο θέατρο, ενώ έκανε και το μεταπτυχιακό της στα ΜΜΕ. Είχε, δε, τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια του Ουμπέρτο Έκο, ο οποίος είναι ιδρυτικό στέλεχος της συγκεκριμένης σχολής.

Η Γκλόρια Έστεφαν φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, από όπου και έλαβε το πτυχίο της με τον τίτλο ‘Επικοινωνία και Ψυχολογία’. Παράλληλα με τις σπουδές της, η Έστεφαν είχε πιάσει και δουλειά ως μεταφράστρια Ισπανικών και Γαλλικών στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι.

Η Νάταλι Πόρτμαν, αν και μικρή σε ηλικία, έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή του Hollywood. Tαλαντούχα ηθοποιός, όμορφη αλλά πάνω από όλα... έξυπνη, αφού κατάφερε να περάσει στο Χάρβαρντ και να πάρει πτυχίο στην Ψυχολογία. Η Πόρτμαν έχει και έφεση στις ξένες γλώσσες, αφού μιλάει Γαλλικά, Γιαπωνέζικα και Ισπανικά.

Ο Γιώργος Τσαλίκης φεύγει στα δεκαοκτώ του από την Ελλάδα και εγκαθίσταται στο Βουκουρέστι. Ξεκινάει τις σπουδές του στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου, τις οποίες και ολοκληρώνει το 1999. Ποτέ, όμως, δεν ασχολήθηκε με αυτό που σπούδασε, αφού τoν κέρδισε η μουσική!

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ η Δούκισσα Νομικού αποφοίτησε από την ΑΣΟΕΕ Αθηνών.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης προφανώς, έκανε σπουδές στη μουσική, πέρα όμως από αυτές, αποφοίτησε και από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, και συγκεκριμένα από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών.

Τέλος ο Χάρης Ρώμας όταν ανακοίνωσε στους γονείς του ότι επιθυμεί να ασχοληθεί με το χώρο της υποκριτικής, εκείνοι του εναντιώθηκαν. Έτσι ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, τις οποίες και ολοκλήρωσε μετά από το πέρας μιας δεκαετίας.πηγή: gossip-tv.gr