Στο ένθετο «Real Life» της εφημερίδας «Real News» μίλησε ο Aντώνης Σρόιτερ για την προσωπική του ζωή, την πιθανότητα να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και για το ενδεχόμενο να μείνει εκτός τηλεόρασης κάποια στιγμή. Ο 37χρονος άνκορμαν του Alpha παραδέχτηκε: «Δεν έχω γεννηθεί με την τηλεόραση αγκαλιά. Η τηλεόραση για μένα είναι μια εργασία. Δόξα τω Θεώ, για μένα η δημοσιογραφία έχει πολλές μορφές εργασίας, είμαι στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, είμαι στην τηλεόραση… δεν ξυπνάω και κοιμάμαι με το άγχος αν θα είμαι στην τηλεόραση» και πρόσθεσε: «Είμαι λίγο μεγάλος για να έχω την τηλεόραση για αφροδισιακό. Νομίζω ότι αυτό το παθαίνεις γύρω στα είκοσι και όχι στα τριάντα επτά. Δεν λειτουργώ πλέον αφροδισιακά μέσω μιας ηλεκτρικής συσκευής».

Η προσωπική του ζωή τελευταία έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού, λόγω της σχέσης του με την τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού. Τον ενοχλούν τα δημοσιεύματα αυτά; «Δεν με ευχαριστούν. Από την άλλη δεν μπορώ να κάνω και κάτι, οπότε τα ανέχομαι ως αναγκαίο κακό της δουλειάς» είπε και πρόσθεσε: «Είμαι καλά στη ζωή μου. Όταν δεν είναι καλά κάποιος, για παράδειγμα στην προσωπική του ζωή, δεν μπορεί να είναι καλά στην επαγγελματική του ή και το ανάποδο. Πιστεύω στην ισορροπία. Είναι ωραίο να μπορείς το βράδυ να κοιμάσαι ήσυχος, χωρίς να έχεις ένα βάρος στο στομάχι ότι κάτι δεν πάει καλά στην προσωπική, κοινωνική, στην επαγγελματική σου ζωή. Όποιος το καταφέρνει αυτό είναι και ευτυχισμένος».

Θα ήθελε να ξαναπαντρευτεί κάποια στιγμή; «Αυτό που με έχει διδάξει η ζωή και σε αυτόν τον τομέα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει η επόμενη μέρα και όταν κάνεις σχέδια, τελικά καταλήγεις να καταλαβαίνεις ότι ο Θεός γελάει μαζί σου, οπότε βλέπουμε. Ο γάμος είναι κάτι που δεν μπορώ να προβλέψω» δήλωσε.
πηγή: yupi.gr