Στη νέα ταινία του James Bond θα πρωταγωνιστήσει ο Κώστας Σόμμερ! Ο ηθοποιός, μιλώντας στην «Πρωινή Μελέτη», αποκάλυψε πως έχει έρθει σε επαφή με τους παραγωγούς της ταινίας και βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις. «Αρχικά συζητούσα τον βασικό κακό της ταινίας, που θα ήταν ένας μεγάλος ρόλος. Προτίμησαν όμως να πάνε σε λύση εντός Αμερικής. Και πάλι όμως συζητάω ένα ρόλο ενός κακού με πάρα πολλή δράση. Προς το παρόν, δεν έχω ούτε κάτι θετικό, ούτε κάτι αρνητικό».

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστούσε στη Γερμανία, ο Κώστας Σόμμερ θα συμμετέχει στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει αφήσει μούσι.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Παράλληλα, συζητά και για κάποια shows με τον ΑΝΤ1, όπως επίσης και για ένα σίριαλ.

Τώρα όσες θαυμάστριες του αναρωτιέστε αν είναι μαζί ή όχι με την Ζενίλντα, να σας ενημερώσουμε πως οι δυο τους έχουν χωρίσει.

Θα υπάρξει μελλοντικά επανασύνδεση; «ο θεός ξέρει, το μέλλον θα δείξει. Δεν είμαστε μαζί αυτή τη στιγμή, αλλά έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Την αγαπάω και με αγαπάει. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Τώρα τι θα γίνει στο μέλλον, ο θεός ξέρει. Τώρα άμα κατασταλάξω και είμαι εκεί και παντρευτώ και κάνω παιδιά, θα σας το πω».

Άλλωστε όπως λέει, «είμαι πολύ της οικογένειας και μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Απλά περιμένω. Αυτό δεν είναι κάτι που αποφασίζουμε εμείς».πηγή: star.gr