Σκάνδαλο στο Μπάκιγχαμ. Εκεί που οι φήμες οργιάζουν ότι η Kate Μιdletton είναι έγκυος, η Pippa της κλέβει για ακόμη μία φορά την παράσταση.

Η δημοσιοποίηση φωτογραφιών που δεν είχαν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας από τον πριγκιπικό γάμο του William με την Kate Midletton τον περασμένο Απρίλιο, σοκάρουν! Κεντρικά πρόσωπα ο αδελφός του γαμπρού πρίγκιπας Harry ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να… χουφτώσει την αδελφή της νύφης Pippa η οποία έχει γίνει η… ιέρεια των τέλειων γλουτών από εκείνη την ημέρα.

Σε αυτές τις φωτογραφίες, ο Harry απαθανατίζεται την ώρα που κάνει την άσεμνη κίνηση προς την Pippa ενώ η ίδια δεν δείχνει να αντιδρά.


Όλα αυτά στο πάρτι που δόθηκε αμέσως μετά τον γάμο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγες ώρες αργότερα, η Pippa απαθανατίζεται χωρίς το υπέροχο ιβουάρ φόρεμά της αλλά με το σακάκι από την παραδοσιακή στολή του Harry να περιφέρεται μέσα στους διαδρόμους του παλατιού, πλήρως απελευθερωμένη από τα πρέπει και τα μη.


Λίγο πριν, η ίδια μαζί με τον άτακτο Harry του είχαν δώσει να καταλάβει σε χορό και κέφι. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, που επικαλείται το gossip-tv,το επόμενο πρωί φέρεται να τρύπωσε στο υπνοδωμάτιο του Harry και γι’ αυτό λίγο αργότερα κυκλοφορούσε με το σακάκι της στολής του στο παλάτι.