Βρε δεν ‘πα να λένε και να ξαναλένε πως είναι μόνο φίλοι; Πέτρος Λαγούτης και Κατερίνα Παπουτσάκη«συνελήφθησαν» να φιλιούνται, με τη φωτογραφία - ντοκουμέντο να επιβεβαιώνει όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για τη σχέση τους!  
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «Hello» απαθανάτισε τους δύο ηθοποιούς σε κάθε άλλο παρά φιλικά ενσταντανέ, με τα φιλιά να πέφτουν σύννεφο!

Έτσι κάνουν οι φίλοι Κατερίνα μου; Τραβάνε τον Πέτρο από τον γιακά την ώρα που πάει να φύγει, του βγάζουν το κράνος και τον φιλάνε στο στόμα; Δεν νομίζω...

Έτσι κάνουν οι φίλοι Πέτρο μου; Χαϊδεύουν την Κατερίνα στο λαιμό, την αγκαλιάζουν και την κοιτούν στα μάτια όλο νόημα; Δεν νομίζω...

Μετά το τέλος της πρεμιέρας του ηθοποιού, οι δυο τους συναντήθηκαν στο μπαράκι που διατηρεί η πρώτη με τον Χρήστο Φερεντίνο, όπου διασκέδασαν μέχρι πρωίας παρέα και με άλλους επώνυμους.

Η βραδιά έφτασε στο τέλος της με το ζευγάρι να αναχωρεί με την μηχανή του Πέτρου και με κατεύθυνση το σπίτι της Κατερίνας, στον Βύρωνα.

Αυτά είναι... Ο Τζιόβας δήλωσε ότι εκείνος έφταιγε για τον χωρισμό και ζήτησε από την Κατερίνα δημόσια συγγνώμη και εκείνη τον... ευχαρίστησε, φιλώντας τον νυν σε δημόσιο χώρο!

Δείτε παρακάτω όλα τα τρυφερά ενσταντανέ του νέου ζευγαριού της πόλης:πηγή: star.gr