Συνέντευξη στο «Μade in Star» παραχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του και παραδέχθηκε ότι συζεί με την σύντροφό του, Πατρίτσια Μιλκ Περιστέρη. 
«Μοιράζεστε τα έξοδα του σπιτιού σαν ζευγάρι;» ρώτησε η δημοσιογράφος τον 28χρονο τραγουδιστή: «Θα ακουστεί λίγο παλαιομοδίτικο, τα πληρώνω όλα εγώ. Είναι κάτι που το πρότεινα εγώ (σ.σ. την συγκατοίκηση), πρόκειται για το δικό μου μέρος και το θεωρώ έως και γελοίο να ζητήσω λεφτά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Σαμπάνης στο νέο του βιντεοκλίπ ανταλλάσει φιλιά με ένα πανέμορφο μοντέλο. Ποια θα είναι άραγε η αντίδραση της συντρόφου του; «Η σύντροφός μου είναι ηθοποιός και δεν μπορεί να διαμαρτυρηθεί γιατί θα της τύχουν κι αυτής τα ίδια» απάντησε γελώντας.

Τέλος, ο νεαρός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι οι γυναίκες έχουν παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του: «Οι γυναίκες έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Και είναι πολλές. Μπορεί να είναι η μητέρα μου, μία φίλη ή μία σύντροφος. Ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα το χρωστάω στη μητέρα μου. Αυτή με έσπρωξε στη μουσική. Αυτή με έσπρωξε στον αθλητισμό».
πηγή: yupi.gr