Τραγική εξέλιξη είχε το γύρισμα ενός βίντεοκλιπ του γνωστού τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή σε ένα κτίριο στην περιοχή της Ελευσίνας. 
Ενώ το γύρισμα γινόταν κανονικά από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα αιτίες, ο μπασίστας Πλάτωνας Καπρίδης, που συμμετείχε στο γύρισμα, έπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε ακαριαία.

Το γύρισμα γινόταν σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή της Ελευσίνας και μάλιστα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο μπασίστας βρισκόταν ψηλά από το έδαφος, πιθανότατα στον ημιώροφο του εργοστασίου.

Προανάκριση για τα αίτια που οδήγησαν στον τραγικό θάνατο του νεαρού άνδρα διενεργεί το αστυνομικό τμήμα της Ελευσίνας, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή και οι απαραίτητες τοξολογικές εξετάσεις.

Όλη η ομάδα του τραγουδιστή αλλά και ο ίδιος ο Μύρωνας είναι συγκλονισμένοι από την απροσδόκητη αυτή εξέλιξη. Θρηνούν για τον φίλο και συνεργάτη τους, η κηδεία του οποίου θα γίνει το Σάββατο.

Το καλό παιδί

Ο 31χρονος Πλάτωνας Καπρίδης ήταν αδιαμφισβήτητα η ψυχή της παρέας, το καλό παιδί. Φίλοι και γνωστοί του τον αποκαλούσαν «πανωαπόλα», εξαιτίας της φιλικής σχέσης που διατηρούσε με τον Μύρωνα Στρατή. Τραγικό γεγονός αποτελεί η είδηση ότι σήμερα ήταν η ονομαστική του εορτή.

Το ταλέντο του και η θετική αύρα που έβγαζε ήταν τα χαρακτηριστικά που τον έκαναν ιδιαιτέρως αγαπητό στον κοινωνικό του περίγυρο. Είχε συνεργαστεί στο παρελθόν τόσο με τον τραγουδιστή Μιχάλη Εμιρλή όσο και με τον Γιώργο Τετζεράκη, η χημεία που είχε αποκτήσει όμως με τον Μύρωνα ξεπερνούσε κάθε άλλη τυπική συνεργασία.

Ταλαντούχος μπασίστας, τελειομανής και με πολλά όνειρα για τη ζωή. Αυτός ήταν ο Πλάτων Καπρίδης που έφυγε από τη ζωή πιστός μέχρι τελευταία στιγμή στη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική.