Πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησαν -για ακόμα μια φορά- φήμες περί επισημοποίησης της σχέσης της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, όταν κυπριακό περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες με την 33χρονη παρουσιάστρια να φορά ένα μονόπετρο δαχτυλίδι. Την επόμενη μέρα, ρεπορτάζ πρωινής εκπομπής ανέφερε ότι το ζευγάρι όχι μόνο έχει αρραβωνιαστεί, αλλά έχει ορίσει και ημερομηνία γάμου –ο γάμος σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ θα γινόταν στον Ιερό Ναό της Παναγιάς της Θεοτόκου στην περιοχή Αγλατζιά της Λευκωσίας, στην Κύπρο, στις 29 Σεπτεμβρίου του 2012.

 Ωστόσο, το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ελένη» είναι διαφορετικό. Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Μωρέλλα, συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη και αρχισυντάκτη του περιοδικού «Down Town», το ζευγάρι «δεν έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία» και οι φήμες που τους θέλουν να έχουν ήδη ορίσει ημερομηνία γάμου «δεν έχουν καμία βάση».

 Αυτές οι πληροφορίες συμφωνούν και με το ρεπορτάζ του Yupi: «Οι δυο τους μένουν μαζί, ουσιαστικά ζουν ως παντρεμένοι, και η σκέψη του γάμου όντως υπάρχει στο μυαλό τους, αλλά δεν έχουν μπει στη διαδικασία οργάνωσής του!» τονίζει κατηγορηματικά πηγή του Yupi.

Πηγή: yupi.gr