Με την αποχώρηση του Θέμη Γεωργαντά ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Κυριακής, το τρίτο κατά σειρά live του «Dancing on Ice». Η λαμπερή βραδιά του σόου χορού επιφύλασσε σασπένς, αντιπαραθέσεις, μία νέα είσοδο στο παιχνίδι, αλλά και κάποια απρόοπτα πάνω στην παγοπίστα, όπως η άτυχη στιγμή της Πηνελόπης Αναστασοπούλου κατά τη διάρκεια της χορογραφίας της.
 
Λίγη ώρα μετά τις 9 το βράδυ, η Τζένη Μπαλατσινού- με μάξι δημιουργία Vassilios Kostetsos, booties Jimmy Choo και κοσμήματα Kessaris- υποδέχθηκε στο πλατό κοινό και κριτική επιτροπή (τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Έλενα Παπαρίζου -με δημιουργία Dolce & Gabbana- και τον Αλέξη Κωστάλα) και λίγο αργότερα τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια. Ανάμεσά τους, μετά την αποχώρηση της Μαρίας- Ελένης Λυκουρέζου, προστέθηκε η τραγουδίστρια Πάμελα, με παρτενέρ της τον Janek.

Οι χορογραφίες των παικτών έπρεπε να περιλαμβάνουν το element δεξιοτεχνίας «shoot the duck». Πρώτη στη βαθμολογία της επιτροπής βαθμολογία βρέθηκε η Ιωάννα Πηλιχού συγκεντρώνοντας 12 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Πάμελα που συγκέντρωσε 11 βαθμούς. Τελευταίος στην κατάταξη ήρθε ο Θέμης Γεωργαντάς ο οποίος πήρε 8 βαθμούς.

Ανάμεσα στα high lights της τρίτης βραδιάς του σόου ήταν η πρώτη αντιπαράθεση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, αλλά και η πτώση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου καθώς εκτελούσε τη χορογραφία της. Επίσης, μια διαφορετική νότα στην εκπομπή έδωσαν και οι δυο επαγγελματίες χορευτές από το μπαλέτο της Αγίας Πετρούπολης που χόρεψαν στον πάγο εντυπωσιάζοντας με τις ικανότητές τους.

Προτεινόμενοι για αποχώρηση, οι οποίοι πέρασαν και από τη διαδικασία «skate off» ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς και η Μαριάννα Καλλέργη. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής επέλεξαν τελικά να αποχωρήσει ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος δήλωσε πολύ χαρούμενος για την εμπειρία και τη συμμετοχή του στο σόου, αν και είχε τόσο σύντομη διάρκεια.

Πηγή: yupi.gr