Το πρώτο Σάββατο του Νοεμβρίου βρήκε τη Νικολέττα Ράλλη να χαλαρώνει ύστερα από μια πολυάσχολη εβδομάδα, στην παραλία Αλίμου, μαζί με το σκυλί της, την Κάντυ.
Η 28χρονη παρουσιάστρια της εκπομπής «Made in Star» βρέθηκε στην παραλία λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, ντυμένη casual και χαλαρή, έτσι όπως λειτουργεί και στην απαιτητική τηλεοπτική καθημερινότητά της τον τελευταίο ενάμιση μήνα. «Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου και είναι κάτι τελείως καινούριο για μένα. Πιστεύω ότι χάρη στη δική μου βοήθεια και της ομάδας μου, η εκπομπή θα πάρει άλλη μορφή από αυτή που είχαν μέχρι τώρα οι μεσημεριανές εκπομπές» δηλώνει στο ΟΚ!, εξηγώντας ότι η ίδια διαθέτει υπομονή, κάτι που χρειάζεται να έχει και το κοινό, γιατί, ως νέα, ακόμα έχει πολλά να μάθει.

Το πιεστικό της πρόγραμμα περιλαμβάνει επιπλέον και ραδιοφωνικές εκπομπές σε σταθμούς εκτός Αθηνών, γεγονός που δεν της επιτρέπει αυτή την περίοδο να έχει έναν έρωτα στη ζωή της. «Δεν έχω χρόνο για προσωπική ζωή και δεν ψάχνομαι. Ό,τι είναι να με βρει θα με βρει» καταλήγει.

 


πηγή: yupi.gr