«Άγρια» νύχτα πέρασαν προχθες το βράδυ ο Πέτρος Λαγούτης και η Κατερίνα Παπουτσάκη στο κέντρο της Αθήνας. Το γνωστό ζευγάρι έζησε μια επεισοδιακή νυχτερινή έξοδο, που κατέληξε σε μήνυση που έκανε εις βάρος τους δημοσιογράφος-φωτορεπόρτερ.

Πώς έχουν όμως τα πράγματα; Οι δύο ηθοποιοί είχαν πάει να διασκεδάσουν σε γνωστό στέκι στην Αθήνας. Στην έξοδό τους από το χώρο τους περίμενε ο φωτορεπόρτερ Μανώλης Μαυρομουστακάκης που αμέσως άρχισε να τους φωτογραφίζει. Οι δυο τους ενοχλήθηκαν και του ζήτησαν να σταματήσει, εκείνος τους αγνόησε και συνέχισε να τραβά και τότε... άναψαν τα αίματα.

Όπως δήλωσε ο φωτορεπόρτερ στην “Espresso” κατέθεσε μήνυση εναντίον τους για εξύβριση, κλοπή και ξυλοδαρμό. Ο ίδιος αναφέρει ότι του ζήτησαν το φιλμ, εκείνος αρνήθηκε να το δώσει και ο ηθοποιός πήρε τη μηχανή και άρχισε να την χτυπά στο πεζοδρόμιο.

Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ανέφεραν πως Πέτρος και Κατερίνα ζήτησαν ευγενικά να μην τους τραβήξει φωτογραφίες, εκείνος δεν τους έδωσε σημασία και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, χωρίς όμως να τον χτυπήσουν.
πηγή: t-life.gr