Μπορεί να είναι super star. Μπορεί μπροστά στην επιτυχία της να… υποκλίνονται πολλοί, όμως οι Γάλλοι ύψωσαν ανάστημα και είπαν στη Rihanna… Νο! 

Δεν πρόκειται σου λέει οι Γάλλοι να… πέσουν θύματα της… γοητείας της RiRi. Έτσι απαγόρευσαν να προβάλλεται το νέο της videoclip «We found love» πριν από τις δέκα το βράδυ γιατί όπως λένε προβάλλει άσχημα πρότυπα.

Στο συγκεκριμένο video clip η Rihanna βρίσκεται σε μια αρρωστημένη σχέση και εμφανίζει αυτοκαταστροφικές τάσεις.

Και μπορεί το τραγούδι να έχει γίνει hit, όμως το ΕΣΡ της Γαλλίας έκρινε ότι το video clip είναι ακατάλληλο για να προβάλλεται την ώρα που βλέπουν τηλεόραση μικρά παιδιά.

Και καλά στους Γάλλους δεν άρεσαν οι σκηνές με τη Rihanna που καπνίζει, ή που κλέβει, δεν τους άρεσαν όμως ούτε και οι… πιο ρομαντικές σκηνές γιατί θεωρήθηκαν προκλητικές.

Βέβαια για να πούμε και την αλήθεια η Γαλλία δεν είναι η μοναδική χώρα που έχει απαγορεύσει την προβολή του συγκεκριμένου video clip πριν τις δέκα το βράδυ.

Η Rihanna πάντως καλό ήθελε να κάνει με το συγκεκριμένο video clip. Ήθελε να δώσει ένα μήνυμα κατά της κακοποίησης που μπορεί να βιώσει κάποιος σε μια σχέση, κάτι που το γνωρίζει η ίδια πολύ καλά από τη σχέση της με τον Chris Brown. Δεν της βγήκε όμως… οπότε «έφαγε» πόρτα και από τους Γάλλους.
TAGS