«Ήταν μια βραδιά εκπλήξεων απόψε!» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος, αποχαιρετώντας λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης το κοινό και τους τηλεθεατές του "Αλ Τσαντίρι Νιουζ".  Η Ελένη Μενεγάκη ήταν ανάμεσα στις εκπλήξεις του επεισοδίου, καθώς υποδυόμενη τον εαυτό της έκανε μια γκεστ εμφάνιση πλάι στον Λάκη Λαζόπουλο και την Ελένη Γερασιμίδου.

Η 42χρονη παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε στο πλατό του "Αλ Τσαντίρι Νιουζ", αυτή τη φορά όχι ως θεατής στο κοινό αλλά πάνω στη σκηνή. Σύμφωνα με το σενάριο, χτυπώντας το κουδούνι εισέβαλλε στο σπίτι όπου μένει το ζευγάρι Μήτσου (Λ. Λαζόπουλος) - Ελένης (Ελ. Γερασιμίδου) με αφορμή μία έρευνα της εκπομπής της για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων.

Με αρκετά σεξουαλικά υπονοούμενα, κάποιους αυτοσχεδιασμούς εκτός κειμένου, τρανταχτά γέλια από το κοινό (αλλά και από την Ελένη Μενεγάκη που δεν κατόρθωσε κάποιες φορές να συγκρατηθεί!), η Ελένη Μενεγάκη καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, υποδυόμενη τον εαυτό της και κάνοντας όλες τις "δύσκολες" ερωτήσεις στους δύο ηθοποιούς που κάθονταν στο ίδιο τραπέζι μαζί της.

«Δεν είμαι εγώ για τέτοιες έρευνες...» είπε- εκτός ρόλου- η Ελένη Μενεγάκη, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα γέλια της, με τον Λάκη Λαζόπουλο να της σχολιάζει: «Μην το λες!» και την ίδια να του ανταπαντά με νόημα: «Άλλο τι φαίνεται...».

Πάντως λίγες ώρες νωρίτερα, η Ελένη Μενεγάκη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter είχε γράψει:

Λοιπον σημερα εχει Λακη! Δεν θα κοιμηθω νωρις!!!!!
 

πηγή: yupi.gr