Ο Λάκης επέστρεψε και το κάλεσμα του για τα εννιάμερα του Γιώργου Παπανδρέου είχε πρωτοφανή ανταπόκριση από το κοινό. Η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις μέχρι το τέλος. Από την Ελένη Μενεγάκη που έπαιξε στο πλευρό της Ελένης Γερασιμίδου και τον Θοδωρή Αθερίδη που εμφανίστηκε στο πλάι της Χρύσας Ρώπα, μέχρι και την Κατερίνα Στανίση και το μουσικό φινάλε της εκπομπής.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, πάνοπλος, κατάφερε πολύ εύκολα να χαρίσει στο κανάλι της Κάντζας νούμερα ονειρικά και στα υπόλοιπα κανάλια νούμερα μονοψήφια. Ο ALPHA για να τον ευχαριστήσει τον έκοψε στον αέρα στις 23:00, γιατί ακολουθούσε η τρίτη επανάληψη των οικογενειακών ιστοριών, την οποία περίμεναν να δουν με ...πολύ αγωνία οι τηλεθεατές!

Στο γενικό μέσο όρο τηλεθέασης το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" κατέγραψε ποσοστό 50,7%! Στην τηλεθέαση ανά τέταρτο έφτασε ακόμα και στο 58,8%, όταν ο Λάκης υποδέχτηκε την Ελένη Μενεγάκη. Λίγο αργότερα, όταν στη σκηνή ανέβαινε ο Θοδωρής Αθερίδης τα μηχανάκια της Nielsen έδειχναν 56,4%.

Το μοναδικό αντίπαλο πρόγραμμα που προσπάθησε να αντισταθεί ήταν ο αγώνας της Νάπολι με την Μάντσεστερ που έληξε για τις ομάδες 2-1 και για το MEGA 17%. Στο late prime time οι "Αρβύλα" ξεχώρισαν με 29,3% 

Δείτε την εμφάνιση έκπληξη της Ελένης Μενεγάκη κάνοντας κλικ EΔΩ