Πριν από το 2012 θα αρχίσει τελικά η καινούργια καθημερινή σειρά του Mega «Κλεμμένα Όνειρα». Το νέο σίριαλ που αποτελεί διάδοχο των «Μυστικών της Εδέμ» έχει προγραμματιστεί να βγει στον «αέρα» τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 19.00 το απόγευμα. 

Στα «Κλεμμένα όνειρα» κυριαρχούν οι ερωτικές ανατροπές. Βασικό ζευγάρι της σειράς είναι ο Δημήτρης (Αλέξανδρος Σταύρου) και η Αλεξάνδρα (Ελισάβετ Μουτάφη), οι οποίοι  έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, αλλά ο γάμος τους έχει στηριχτεί στο ψέμα, καθώς ο ήρωας έχει κι έναν εξώγαμο γιο, του οποίου την ύπαρξη αγνοεί. Τα δυο του παιδιά θα βρεθούν να σπουδάζουν στο ίδιο κολλέγιο και θα είναι εντελώς ανταγωνιστικά μεταξύ τους.
 
Τη σκηνοθεσία της καθημερινής κοινωνικής νεανικής σειράς υπογράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης ενώ στο καστ συναντάμε πολλούς γνωστούς ηθοποιούς που έχουμε ξανά δει σε πετυχημένες καθημερινές σειρές. Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι: Αλέξανδρος Σταύρου, Ελισάβετ Μουτάφη, Αθηνά Οικονομάκου, Βάσω Λασκαράκη, Ορφέας Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Λάγκος, Λίλη Τσεσματζόγλου, Νίκος Γαλανός, Άννα Αδριανού, Άντα Λιβιτσάνου, Δημήτρης Λιακόπουλος κ.ά.


Πηγή: yupi.gr