Κάθε φορά που η Άντζελα Δημητρίου δίνει συνέντευξη είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκαλέσει. Αυτή τη φορά όμως οι αποκαλύψεις που έκανε στο περιοδικό ΕΓΩ! είναι βέβαιο ότι θα συζητηθούν για πολλές μέρες. 

Η Lady του λαϊκού τραγουδιού αποκάλυψε ότι έπιασε το σύντροφό της με άντρα πριν το γάμο, εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει 10 εκτρώσεις, ενώ είπε και πως ένιωσε όταν την απάτησε ο πρώην σύζυγός της.

 

Περί απιστίας

''Ο πρώην άντρας μου. Αν μου έλεγε ''θα πάω ξανά στην πρώην μου'', θα του απαντούσα ''Στο καλό και με την νίκη!''. Το να το κάνεις κρυφά, όμως, το θεωρώ άνανδρο. Ήταν αχάριστος. Με εκμεταλλεύτηκε... Εγώ δεν έχω απιστήσει ποτέ. Αν το είχα κάνει, επειδή είμαι ειλικρινής άνθρωπος, θα σου το έλεγα.''


Στη ζωή της είχε σύντροφο που αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι ήταν bisexual...

''Ήμαστε 5 χρόνια μαζί. Είχα ''ρίξει'' 3 παιδιά μαζί του. Τον έπιασα στα πράσα με άντρα, 3 μήνες πριν από τον γάμο μας. Τα έσπασα όλα μες στο σπίτι και έφυγα. Για αρκετά μεγάλο διάστημα ήμουν ράκος. Φοβόμουν να εμπιστευτώ ξανά τους άντρες. Πέρασα πολύ άσχημα. Είχα μιλήσει και με ειδικούς. Κάθε 6 μήνες πήγαινα και έκανα γενικό τσεκ απ αίματος. Όπως και με τον πρώην άντρα μου, έτρεχα στους γιατρούς μόλις διαπίστωνα ότι πήγαινε με κάποια άλλη και ερχόταν μετά σε μένα...''.

 

Για τις εκτρώσεις

''Έχω κάνει έκτρωση πάνω από 10 φορές. Είχα παράλληλα πολλές επιπτώσεις στην υγεία μου. Από τα 39 μου ήρθε η εμμηνόπαυση. Πάντα ένιωθα τύψεις.(...) Κάθε φορά που έχανα ένα παιδί, πληγωνόμουν. Όταν μία γυναίκα μείνει έγκυος και δεν μπορεί να κρατήσει το παιδί, αφού ολοκληρωθεί η άμβλωση και περάσει η επήρεια της νάρκωσης μένουν κατάλοιπα. Πολλές φορές, είπα: "Γιατί το έκανα;Έπρεπε να το κρατήσω!"