Ο χωρισμός του Κώστα Σπυρόπουλου και της Μαρίνας Ασλάνογλου έσκασε σαν βόμβα στην showbiz! Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο ηθοποιός, ο χωρισμός τους είναι οριστικός! Τα πρώτα σύννεφα άρχισαν να φαίνονται το καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο διάστημα ήταν συναισθηματικά και πρακτικά φορτισμένο για το ζευγάρι. Ο Κώστας είχε αποφασίσει να γίνει παραγωγός και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απορροφηθεί πολύ σε δουλειές, συναντήσεις, εκκρεμότητες, ραντεβού, οικονομικά πλάνα και η σχέση του με την Μαρίνα πέρασε σε δεύτερο πλάνο. Το ίδιο ίσχυε βέβαια και για τη Μαρίνα, που την ίδια περίοδο έκανε πρόβες για το Θέατρο Τέχνης.

Οι φίλοι τους έβλεπαν ότι κάτι δεν «λειτουργούσε» στη σχέση τους και σιγά σιγά άρχισαν να βγαίνουν χωριστά. Λίγο καιρό μετά, τα σημάδια της μεταξύ τους ρήξης ήταν φανερά και την Κυριακή έγινε γνωστός ο χωρισμός τους!

Ο Κώστας Σπυρόπουλος μιλά για πρώτη φορά στο «Down Town» για τον χωρισμό τους: «Δεν μπορώ να κάνω ανακοινώσεις για το ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου, αλλά δεν θα πω και ψέματα αν με ρωτήσουν». Και συνεχίζει: «Ο χωρισμός μας είναι οριστικός. Όχι όμως ο αποχωρισμός. Τους ανθρώπους που αγαπάς δεν τους αποχωρίζεσαι, ακόμη και όταν χωρίζεις».

Ποιος από τους δύο έφταιξε; «Σ' ένα χωρισμό φταίνε και οι δύο πλευρές. Και οι δύο κάναμε λάθη. Άνθρωποι είμαστε. Δεν παντρευτήκαμε για να χωρίσουμε, το παλέψαμε πολύ καιρό. Απλώς τώρα θέλουμε να καταλαγιάσει όλο αυτό που συμβαίνει, γιατί και οι δύο έχουμε οικογένειες που στεναχωριούνται για την εξέλιξη της σχέσης μας. Η καθημερινή φθορά από μόνη της είναι μία πολύ σοβαρή αιτία διαζυγίου… Δεν συνέβη κάτι άλλο, παράξενο ή μυστικό».