Η ατυχία φαίνεται να έχει χτυπήσει την πόρτα της οικογένειας του Ανδρέα Φουστάνου. Μετά από την επίθεση που δέχτηκε ο ίδιος όταν άγνωστοι μπήκαν μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, σειρά είχε η κόρη του Ιζαμπέλα.
Το επόμενο πρωί και όταν εκείνη αμέριμνη πήγαινε στο κατάστημά της με είδη γάμου σε γνωστό εμπορικό κέντρο, έμαθε έντρομη ότι βρέθηκε και εξουδετερώθηκε εμπρηστικός μηχανισμός.

Ο εμπρηστικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε παρτέρι του εμπορικού κέντρου και τον εντόπισε ο θυρωρός, ο οποίος και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Το κατάστημα της κόρης του Α. Φουστάνου βρίσκεται στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου και η ίδια δεν ήξερε τίποτα μέχρι την ώρα που πήγε να ανοίξει το κατάστημά της.

«Έγινε βράδυ και απλά ενημερώθηκα από το θυρωτό. Μου το είπε το επόμενο πρωί με το καλημέρα», είπε η Ιζαμπέλα Φουστάνου στο STAR.

Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί μέσα σε ένα χαρτοκιβώτιο και αποτελούνταν από τέσσερα γκαζάκια και ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό. Ποιος όμως ήταν ο στόχος παραμένει άγνωστο.

Ο Ανδρέας Φουστάνος πάντως δεν συνδέει τα δύο γεγονότα.

«Το εμπορικό κέντρο είναι διώροφο και καλύπτει ένα μεγάλο τετράγωνο, άρα δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποιος ήταν ο στόχος των δραστών. Συμβαίνουν τόσα κάθε μέρα και μπορεί να είναι άσχετο το περιστατικό αυτό με την υπόθεση της ληστείας στο σπίτι μου», λέει ο γνωστός πλαστικός χειρουργός.

Τόσο ο Ανδρέας Φουστάνος, όσο και η κόρη του Ισαμπέλα αντιμετώπισαν τα δύο περιστατικά με ψυχραιμία. Η αλήθεια όμως είναι ότι έχει πάρει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

«Εννοείται πως μετά το περιστατικό έχω λάβει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στο σπίτι μου. Πάει πέρασε αυτό και πάμε παρακάτω και ελπίζω να μην υπάρξει κάτι άλλο», είπε, θέλοντας να αφήσει τα άσχημα στο παρελθόν.