Ετοιμάζονταν να παντρευτούν πολύ πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους, όμως ακόμα και μετά από αρκετούς μήνες από τη γέννησή της, δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για τη Δέσποινα Καμπούρηκαι τον Βαγγέλη Ταρασιάδη οι οποίοι ενώ είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον πολιτικό γάμο τους πέρυσι την Άνοιξη, τελικά δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Μάλιστα η αγγελία του γάμου τους είχε δημοσιευτεί τον περασμένο Απρίλιο, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Ο λόγος; Δεν είναι ένας μόνο. Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας ένας από τους κυριότερους λόγους που ανάγκασαν τόσο την ίδια όσο και τον αγαπημένο της να αναβάλλουν τον γάμο τους, ήταν το γεγονός ότι δεν μπορούσε να εξασφαλίσει κάποια έγγραφα που χρειάζονταν.

Η Δέσποινα έχει γεννηθεί στο εξωτερικό και κάποια έγγραφα δεν κατάφερε να τα συγκεντρώσει ώστε να γίνει ο πολιτικός γάμος τους. Καθαρά γραφειοκρατικοί λοιπόν οι λόγοι που το ζευγάρι δεν κατάφερε να παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Ένας άλλος λόγος που τελικά έκανε και τους δύο να αποφασίσουν πως η καλύτερη λύση ήταν να κάνουν τον γάμο τους το ερχόμενο καλοκαίρι μαζί με τη βάφτιση της κόρης τους, ήταν οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο αυτόν τον καιρό.

Εκείνη έχει δοθεί ολοκληρωτικά στη νέα εκπομπή με θέματα υγείας που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ και εκείνος οργανώνει μία νέα επένδυση στο χώρο των σκαφών αναψυχής, μία κάθετη μονάδα αποθήκευσης και πάρκινγκ σκαφών στο Λαύριο.πηγή: gossip-tv.gr