Στο αεροδρόμιο «συνέλαβε» η κάμερα του Star για μια ακόμη φορά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος ταξίδεψε πάλι για την Κύπρο, αλλά χωρίς την Ζέτα Μακρυπούλια.  
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα ταξίδια που κάνει στην γενέτειρά του, στην οποία πηγαίνει κάθε φορά που βρίσκει αιτία κι αφορμή. «Λόγω καταγωγής, πάντα βρίσκω αφορμές και ευκαιρίες για να πηγαίνω στην Κύπρο και αυτό κάνω», δήλωσε.  

Αυτήν την περίοδο κάνει συναυλίες και κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς, όπως άλλωστε και η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία θα ασχοληθεί ενεργά με το Dancing with the Stars από τον Φεβρουάριο και μετά. Φλεβάρη με Μάρτιο είναι και η περίοδος που και ο Μιχάλης θα ετοιμάζει καινούρια πράγματα με εμφανίσεις πρώτα στην Αθήνα και μετά στην Θεσσαλονίκη και δισκογραφική δουλειά.  

Ο ερμηνευτής θα περάσει τα Χριστούγεννα στην Αθήνα. Η ευχή του; «Την περίοδο των Χριστουγέννων θα είμαι μάλλον εδώ με καλούς φίλους, με δικούς μου ανθρώπους και εύχομαι πραγματικά αυτά τα Χριστούγεννα να είναι τόσο όμορφα όσο και τα προηγούμενα».  

Πέρυσι, το ζευγάρι είχε περάσει τις ημέρες των γιορτών στην Αράχωβα. Από τότε, οι παπαράτσι τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα. Τώρα, το πότε θα τους ξαναδούμε μαζί, παραμένει άγνωστο… 

Πηγή: star.gr