Η τραγουδίστρια και κριτής στο Dancing on Ice του ΑΝΤ1 αποδεικνύει με τις δηλώσεις και την εμφάνισή της ότι το star quality είναι κάτι με το οποίο γεννιέσαι.

Όσοι λένε με βεβαιότητα ότι ένας χωρισμός ίσως λειτουργεί και αντίστροφα για μια γυναίκα που διαπιστώνει ότι, για κάποιους λόγους, θα ήθελε ή θα έπρεπε να μείνει μόνη, ανανεώνοντας έτσι και την ψυχολογία της σχεδόν σαρωτικά (έστω κι αν έχουν προηγηθεί πολλά χρόνια συμβίωσης με το σύντροφό της), στην περίπτωση της Έλενας Παπαρίζου φαίνεται να επιβεβαιώνονται, αφού η 29χρονη τραγουδίστρια, λίγους μήνες μετά το χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη, δείχνει –και είναι– ιδιαίτερα χαρούμενη, ευδιάθετη, αισιόδοξη, δηλώνει ότι είναι «πολύ καλά» (κάτι, άλλωστε, που ανέφερε σε δήλωσή της και στο People στις 10/10, στην παρουσίαση δίσκου της φίλης της, Νάνας Μούσχουρη), ενώ και εμφανισιακά βρίσκεται στην καλύτερή της φάση – πιο σέξι και πιο καλλίγραμμη από κάθε άλλη φορά.
 

Στην ερώτηση αν θα ήθελε να της φέρει ο νέος χρόνος ένα νέο έρωτα, η τραγουδίστρια απάντησε: «Αυτό έρχεται από μόνο του. Δεν περιμένουμε τα Χριστούγεννα για να τα φέρουν αυτά», ενώ σε επόμενη ερώτηση αν θα ήθελε ένα παιδί, ανέφερε: «Και βέβαια θα ήθελα να έχω ένα παιδί! Αλλά δεν το σκέφτομαι άμεσα». Στην παρατήρηση ότι τελευταία δείχνει πολύ ανανεωμένη, η Έλενα είπε: «Ξεκουράστηκα και αφιέρωσα χρόνο στην οικογένειά μου. Family time is quality time».Πηγή: yupi.gr