Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για πρώτη φορά μετά την διακοπή της εκπομπής της στον Alpha, «Κους-Κους», με αφορμή την γιορτή της χτες στον Νάσο Γουμενίδη. Η Κατερίνα είναι ευτυχισμένη, αν και εκτός τηλεόρασης. Το μωρό που έφερε στον κόσμο της έχει αλλάξει την ζωή. Τόσο της ίδιας όσο και του Κρατερού. Μπορεί να μην κοιμάται αρκετά όπως είπε λόγω της μικρής, αλλά της αρέσει πολύ. «Είμαι λίγο ξάγρυπνη με το μωρό αλλά δεν με πειράζει. Μπορεί να μην υπάρχει ωράριο, όμως το χαίρομαι ρε παιδιά γιατί δένομαι με την κόρη μου μέρα με τη μέρα. Είναι Full Time job και μου αρέσει» είπε χαρακτηριστικά..

Πολύ λόγος όμως έχει γίνει και για το όνομα που θα της δώσουν. «Κοιτάξτε αυτή τη φορά είμαστε πολύ κοντά στο να βρούμε όνομα για τη μικρή μας. Εκεί που πάμε να το βρούμε πάλι αλλάζουμε, τώρα όμως νομίζω πως είμαστε πολύ πολύ κοντά. Δεν το λες συνηθισμένο το όνομα που επιλέξαμε, αλλά είναι συμβολικό. Βλέπετε έχουμε και προϊστορία στην οικογένεια».

Εκτός από τη νέα της ζωή όμως η Κατερίνα αποκάλυψε και τι είναι αυτό που της λείπει. Όταν ρωτήθηκε για τα επαγγελματικά της το μόνο που δήλωσε ήταν: «Αυτά θα τα πούμε άλλη ώρα όχι τώρα, έρχονται και γιορτές. Μπορώ να σας πω μόνο πως μου λείπουν οι παρέες, οι τηλεοπτικές παρέες, και οι καλές σχέσεις». Σύντομα ίσως και μετά τις γιορτές θα ανοίξει τα χαρτιά της.
 

Πηγή: gossip-tv