Στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε η εν διαστάσει σύζυγος του πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιώργου Βουλγαράκη, Κατέρινα Πελέκη με τον μικρό γιο τους και την κόρη τους, Παυλίνα Βουλγαράκη.  Η οικογένεια γιόρτασε την ονομαστική εορτή της Κατερίνας Πελέκη την περασμένη Παρασκευή στα μπουζούκια και όταν το κέφι «άναψε» η καλλίφωνη Παυλίνα Βουλγαράκη πήρε το μικρόφωνο από τον Αντώνη Ρέμο που ήταν επί σκηνής και είπε ένα τραγούδι. Κατενθουσιασμένος ο Αντώνης Ρέμος συνόδευσε την Παυλίνα και στο επόμενο τραγούδι, ενώ οι θαμώνες του κέντρου τους καταχειροκρότησαν.

Η κόρη του Γιώργου Βουλγαράκη αν και ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι και συμμετέχει στο συγκρότημα συμμαθητών της από το Κολλέγιο Αθηνών, Anima, έχει αποσπάσει μόνον καλά σχόλια για την φωνή της και την σκηνική της παρουσία σε κατα καιρούς live στο «Οξυγόνο».

Έτσι, η Παυλίνα θα εμφανιστεί ξανά στις 21 Δεκεμβρίου στο «Σταυρο του Νότου» για μια βραδιά τραγουδώντας τα αγαπημένα της έντεχνα και ροκ τραγούδια με τον κ. Βουλγαράκη να την καμαρώνει από τα πρώτα τραπέζια.