Νέο επεισόδιο στην κόντρα Σαμπρίνας - Παναγιώτη Λιαδέλη είχαμε σήμερα, με το πάλαι ποτέ ζευγάρι να «σφάζεται» για το παιδί του και, συγκεκριμένα, για το ύψος της διατροφής.
Η Σαμπρίνα ζητά 3.500 ευρώ κάθε μήνα, ποσό που ο πρώην σύζυγός της χαρακτηρίζει υπερβολικό. Μάλιστα, κατηγορεί την Σαμπρίνα ότι κάνει πολυτελή ζωή, έχει νοικιάσει ακριβό διαμέρισμα και πληρώνει 1.000 ευρώ στην νταντά.

Από την πλευρά της, η τραγουδίστρια επικαλείται την... οικονομική κρίση, προσθέτοντας πως το νυχτοκάματό της δεν ξεπερνά τα 200 ευρώ και τα έξοδα του παιδιού είναι μεγάλα.

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε και σήμερα στα δικαστήρια. «Ένας γονιός ξέρει πόσα είναι τα έξοδα. Θα έπρεπε να μπορούμε να το συμφωνήσουμε. Κι άλλες γυναίκες είναι στη δική μου θέση», είπε με δάκρια στα μάτια η Σαμπρίνα, μιλώντας στην κάμερα του Star.

Στη κακή οικονομική κατάσταση της τραγουδίστριας αναφέρθηκε και η δικηγόρος της, επισημαίνοντας πως πολλές φορές έχει αποχωρήσει από νυχτερινό κέντρο επειδή δεν την πλήρωσαν, ενώ έχει τύχει να δουλέψει τρία βράδια και να πληρωθεί το ένα.