Βγαίνοντας από το φαντασμαγορικό πλατό του Dancing On Ice, η Tζένη Μπαλατσινού «σπάει τον πάγο» μιλώντας για την Τζένη που δεν έχουμε δει ποτέ στην τηλεόραση. Αυτό το κορίτσι που ονειρευόταν να γίνει πρωταθλήτρια στο τένις, αλλά όλα εξελίχτηκαν διαφορετικά στη διαδρομή της ζωής. «Με τον Πέτρο κυρίως διαφωνούμε, ούτως ή άλλως! Η αλήθεια είναι πως ο Πέτρος είναι εύστοχος στις παρατηρήσεις του, αλλά στο DOI έχει επωμιστεί και το ρόλο του να "σπάει και λίγο τον πάγο". Προς το παρόν συμφωνούμε στα σχόλιά μας, αλλά έχουμε ακόμα πολλά lives μπροστά μας, οπότε είμαι πεπεισμένη πως πολύ σύντομα θα παρακολουθήσετε την πρώτη μας τηλεοπτική διαμάχη!».

«Από τη στιγμή που και ο Πέτρος και εγώ εκτιθέμεθα στα media, ο σχολιασμός είναι θεμιτός και αναμενόμενος. Δεν είναι κάτι που με προβληματίζει γιατί ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω. Από την άλλη, ομολογώ πως αν λένε κάτι για τον άντρα μου, τσαντίζομαι περισσότερο από ό,τι αν πουν για εμένα, κι αυτό γιατί ξέρω ότι ο Πέτρος είναι καλύτερος άνθρωπος από εμένα!».

«Αγαπώ την ησυχία μου, αλλά ακόμα περισσότερο αγαπώ τη φασαρία των παιδιών στο σπίτι. Πιστεύω όταν θα σταματήσει αυτή η φασαρία, θα μαραζώσω. Αυτό που θέλω είναι να γίνω μια καλή γιαγιά και πεθερά. Να είμαι cool, ακόμα και στα γεράματα, χωρίς εμμονές. Θέλω να με αγαπάνε αυτοί που αγαπώ. Ξέρεις, είμαι ενοχική. Αν με ρωτούσες τι θα άλλαζα αν γυρνούσα πίσω το ρολόι, θα σου έλεγα "τίποτα", αλλά θα ήθελα να είχα λιγότερες ενοχές και να απολάμβανα περισσότερο αυτά που έζησα. Αλλά δεν πειράζει, έχω να ζήσω πολλά ακόμα. Πολλές φορές ύστερα από μια δύσκολη ημέρα κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω: "Είμαι η Τζένη και είμαι καλά!"».

πηγή: yupi.gr