Στα 26 της κατάφερε να ερωτευτεί πολύ, να σκεφτεί ακόμη και το γάμο, να κάνει λάθη, να πέσει χαμηλά-όπως λέει-, να ζήσει σαν ένα φυσιολογικό κορίτσι της ηλικίας της. Και επιπλέον μέσα από την ομάδα «Δέστε τους», να κάνει τη μεγαλύτερη απογευματινή επιτυχία της σεζόν.   Αισθάνθηκες ποτέ θύμα εκμετάλλευσης από έναν άντρα μέσα σε μια σχέση;

Ποτέ δεν με εκμεταλλεύτηκε κάποιος άντρας, και νιώθω τυχερή γι’ αυτό. Ωστόσο, παραδέχομαι ότι έχω πονέσει αρκετά
για κάποιον και πληγώθηκα πολύ.
 
Μόνο εσύ έφταιξες;
Ναι. Η συμπεριφορά μου ήταν άσχημη. Πολλές φορές στις σχέσεις γίνομαι φοβερά υστερική. Δεν είμαι ήρεμη, τα παίρνω όλα τοις μετρητοίς και αυτό κουράζει και ξενερώνει τον άλλο. Όταν κατάλαβα ότι τον έχανα, έκανα απίστευτα πράγματα επάνω στην τρέλα και στον έρωτά μου.
 
Δηλαδή;

Παρακάλεσα, έκλαψα πολύ, έφτασα στο σημείο να τον παρακολουθήσω, έκανα υστερίες και απίστευτες σκηνές. Όμως, όσο και να σ’ αγαπάει κάποιος, όταν πέφτεις τόσο χαμηλά, μετά είναι πολύ δύσκολο να ανέβεις στα μάτια του. Κι όσο και να προσπαθούσα να το αλλάξω, όλο αυτό μού γυρνούσε μπούμερανγκ.  

Θα ήθελες να επιστρέψεις σ’ εκείνη τη σχέση;


Ναι, βέβαια. Γιατί εκείνον τον άνθρωπο τον ερωτεύτηκα και πολύ και βαθιά. Μάλιστα, όταν ζούσα αυτό το μεγάλο έρωτα, είχα σκεφτεί πρώτη φορά στη ζωή μου την ιδέα του γάμου.  


Πηγή: People/yupi.gr