Τον Γιώργο Τσαλίκη φιλοξένησαν, το πρωί της Τρίτης, στο στούντιο της εκπομπής τους, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Ο 36χρονος τραγουδιστής δεν απέκλεισε την πιθανότητα να αποκτήσει και τέταρτο παιδί στο μέλλον, ενώ δήλωσε πως μπορεί κάποτε να τολμήσει να κάνει μια πλαστική επέμβαση με τη βοήθεια της συζύγου του, Δώρας, που είναι ειδικευμένη ως γιατρός.

Ο ίδιος έχει ήδη αποκτήσει τρεις γιους από τον γάμο του με τη Δώρα. Θα ήθελε να γίνει στο μέλλον πατέρας για τέταρτη φορά; «Δεν μπορώ να σου πω ότι έχω κλείσει ως πατέρας. Η Δώρα προς το παρόν την παλεύει γιατί έχουν ξεπεταχτεί και οι τρεις» είπε και δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσει και μια κόρη: «Με αυτή τη λογική κάναμε και τρία παιδιά. Βέβαια δεν ήταν προγραμματισμένο κανένα από τα τρία παιδιά, είναι η αλήθεια. Ήρθαν έτσι. (…) Όταν η Δώρα έμεινε έγκυος στον Άγγελο, ήμασταν σίγουροι ότι ήταν κορίτσι. Ήταν όμως λάθος προαίσθημα που είχαμε, γιατί μας είπε την αλήθεια ο γιατρός. Αλλά εντάξει, δεν τον αλλάζουμε τον Άγγελο».

Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει οι φήμες πως ο ίδιος έχει κάνει πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό του και γι’ αυτό φαίνεται τόσο φρέσκος και μικρότερος από την πραγματική του ηλικία. Ο ίδιος το διέψευσε, αν και η σύζυγός του Δώρα που είναι γιατρός και αυτή την περίοδο κάνει διδακτορικό στην αισθητική προσώπου θέλει να του κάνει η ίδια μπότοξ: «Δεν έχω κάνει μπότοξ! Μου το είχαν πει στο “Δέστε τους” όταν ήμουν, γιατί όταν παχαίνω, φαίνεται στα μάγουλά μου. Πρήζομαι και γίνομαι πολύ περίεργος. Δεν έχω κάνει κάτι. Βέβαια, αν κάνω θα πάω στη Δώρα, η οποία είναι αστέρι. Όταν κι αν το κάνω, θα έρθω σε σας αν έχετε ακόμα εκπομπή να το κάνω on camera. Γιατί ξέρω ότι η σωστή αισθητική επέμβαση είναι αυτή που είναι φυσική. Είναι πολύ φυσικό να κάνεις κάποια πράγματα για να νιώθεις φρέσκος και ωραία. Οπότε θα το έκανα on camera για να το απενεχοποιήσω και ότι όταν κάτι δεν έχει στοιχείο της υπερβολής είναι μια χαρά».