Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στο ΜΤV είναι η Νικολέττα Ράλλη. Η παρουσιάστρια του "Made in Star" μιλάει για πρώτη φορά για το πώς βρέθηκε στην μεσημβρινή ζώνη του καναλιού της Κηφισιάς, αν συναντιέται με τη Χριστίνα Λαμπίρη, τι πιστεύει για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, πώς αισθάνεται απέναντι στον Σταμάτη Μαλέλη, αλλά και ποιος τύπος άντρα την συγκινεί.
Για το Made in Star: "Με κολακεύει να με αποκαλούν το νέο αστέρι του Star, μακάρι να διατηρηθεί αυτό! Κάποια στιγμή με κάλεσαν στο Star για μία πρόταση που είχαν για μένα και εγώ ρώτησα "γιατί εμένα;" και εκείνοι μου είπαν ότι με είχαν εντοπίσει στα "Σφηνάκια" που παίζονταν διαρκώς σε επανάληψη στον Alpha, αλλά και ως καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη. Όταν τελικά πήρα τη δουλειά στο STAR, μου έλεγαν «επιτέλους μία μελαχρινή κοπέλα!».

Για τον ανταγωνισμό με την Ελένη Μενεγάκη: "Όταν έχεις απέναντι σου την Ελένη, τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Μιλάμε για μία γυναίκα που κάνει τηλεόραση 17 χρόνια. Δεν είναι σκοπός μου να πάρω το κοινό της Ελένης, αλλά να καλύψω άλλα γούστα".

Για τον Σταμάτη Μαλέλη: "Ο κύριος Μαλέλης είναι ο άνθρωπος που με μία πρόταση θα καταλάβεις τι θέλει ακριβώς από εσένα. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ να εμπιστεύομαι τυφλά αλλά και να φοβάμαι τόσο πολύ έναν άνθρωπο! Εκπέμπει κύρος, ασφάλεια και εμπνέει σεβασμό! Μπροστά του νιώθω σαν μαθήτρια με τον καθηγητή σε σχολείο!"

Για τη Χριστίνα Λαμπίρη: "Δεν τη συναντάω σχεδόν καθόλου γιατί είναι αλλού το γραφείο της. Έχω πολύ καιρό να τη δω στους διαδρόμους. Είμαστε μια χαρά. Εξαρχής άλλωστε η συμφωνία ήταν ότι θα περάσω τη δική μου προσωπικότητα στην καινούργια εκπομπή. Δεν είναι η ίδια εκπομπή με πέρσι".

Ποιο στυλ άντρα προτιμάει: "Δεν μου αρέσουν γενικά οι μεγάλοι άντρες, θέλω ο άντρας να είναι στην ηλικία μου για να έχουμε τα ίδια γούστα. Άσε που οι άντρες δεν με φλερτάρουν σχεδόν καθόλου! Δε θέλω πολλά πράγματα. Με ενδιαφέρει να προσέχει τον εαυτό του, όποια κι αν είναι η εμφάνισή του! Θέλω να με προσέχει, να νιώθω ασφάλεια. Έχω ερωτευτεί πραγματικά, πριν από περίπου 6 χρόνια! Τελείωσε λόγω της ηλικίας. Ή έπρεπε να παντρευτούμε ή να χωρίσουμε.

Για το παιδί αν θα έκανε παιδί εκτός γάμου: "Φυσικά και θα έκανα παιδί εκτός γάμου γιατί είμαι κατά του να ρίξω ένα μωρό. Γι’αυτό το λόγο προσέχουμε για να έχουμε. Δεν είμαι γυναίκα της μιας βραδιάς! Θέλω όλα να προκύψουν παραδοσιακά, πρώτα γάμος και μετά παιδιά".πηγή: yupi.gr