Καλεσμένος στην εκπομπή «Μίλα» ήταν ο Βαγγέλης Περρής την Τρίτη. Μεταξύ άλλων, του ζητήθηκε να σημαδέψει, σε ένα πίνακα με φωτογραφίες τηλεοπτικών προσώπων, κάποιους από τους διασήμους με καρδούλες και κάποιους άλλους με βελάκια.

Αφού έβαλε καρδιές στη Ρούλα Κορομηλά, τον Πέτρο Κωστόπουλο, τη Νικολέττα Ράλλη και μερικά ακόμη από τα αγαπημένα του τηλεοπτικά πρόσωπα, έβαλε μια καρδιά αλλά και ένα βελάκι στην Ελένη Μενεγάκη και στη συνέχεια είδε, ακριβώς δίπλα, τη φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου.

«Η νέα Μενεγάκη!» σχολίασε, με την Τατιάνα Στεφανίδου να του ζητά να εξηγήσει αυτόν τον χαρακτηρισμό: «Βλέποντας τη φωτογραφία της από μακριά, δεν μοιάζει; Να λέμε την αλήθεια! Έχει απορίες, είναι ξανθιά, τη λατρεύει ο φακός. Τι άλλο;» είπε εκείνος.

Τέλος, ζητήθηκε από τον Βαγγέλη Περρή, που έχει πολλές φορές εκφραστεί με αιχμηρό τρόπο για την Ελένη Μενεγάκη, να σχολιάσει την εκπομπή «Ελένη»: «Πέρα από την πλάκα, φέτος έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις. Νομίζω ότι είναι καλύτερη η Ελένη σε αυτό. Αλλά η εκπομπή συνεχίζει να είναι πληκτική. Καταλαβαίνω ότι κάποιους τηλεθεατές μπορεί να τους ενδιαφέρει να δουν το πρωί πώς να κόψουν τα νυχάκια ενός μωρού, αλλά να βλέπεις και το μεσημέρι πώς να καθαρίσεις τα αυτάκια του ή πώς να πλύνεις τα δοντάκια του;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

πηγή: yupi.gr