Τι και αν δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί «στροφή στην ποιότητα»; Η Δήμητρα Ματσούκα δε μπορεί να απαρνηθεί τις παλιές κακές συνήθειες... όταν έκανε ημίγυμνες εμφανίσεις στα σήριαλ που συμμετείχε και πόζαρε σχεδόν όπως τη γέννησε η μαμά της για τις ανάγκες φωτογράφισεων σε life style έντυπα.
Και κακά τα ψέματα την όμορφη Δήμητρα δεν την θυμόμαστε για τις υποκριτικές της ικανότητες αλλά για το καλά σμιλεμένο κορμί της και τις ιδανικές αναλογίες της.

Το «πείραμα» να δείξει ποιοτική δεν της πέτυχε και έτσι ελέω κρίσης και ανεργίας, έβγαλε και πάλι στην επιφάνεια το «δυνατό» της χαρτί που δεν είναι άλλο από το καλλίγραμμο κορμί της.

Και επειδή μία γυμνή φωτογράφιση δεν θα «πούλαγε» τόσο πολύ από μόνη της (δεν είναι η πρώτη άλλωστε που κάνει η όμορφη ηθοποιός), είπε να την κάνει στο περιοδικό που διευθύνει ο πρώην αγαπημένος της Φώτης Βαλλάτος έτσι για να προκαλέσει μεγαλύτερη ίντριγκα και να απασχολήσει τις μεσημεριανές εκπομπές, που κατά τα άλλα απεχθάνεται.

Να σημειώσουμε ότι το ποιοτικό γυμνό της Δήμητρας έγινε στο Παγκράτι για την εφημερίδα «Lifo» και τις ανάγκες της στήλης «Νaked city» (Γυμνή πόλη). 

Φ.Π.