Ακόμη μία επίσημη εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα William πραγματοποίησε η Κate Middleton τη Δευτέρα και για πρώτη φορά φαίνεται πως μίλησε σε δημοσιογράφους σχετικά με τη ζωή της από τότε που παντρεύτηκε. H 29χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ βρέθηκε σε επίσημο κάλεσμα στο Παλάτι του Μπάκινχαμ προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ και των 60 χρόνων της στο θρόνο της Μ. Βρετανίας. Φορώντας πράσινο φόρεμα του οίκου Mulberry, αξίας 2.200 δολαρίων, η Δούκισσα βρήκε το χρόνο για να μιλήσει σε έναν δημοσιογράφο για το έντυπο "The Jewish News". "

Θα ήθελα αν ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες για την υπέροχη υποστήριξή τους αυτή τη χρονιά", είπε χαρακτηριστικά. "Είναι υπέροχο να σκέφτομαι ότι ο γάμος ήταν μόλις πριν από επτά μήνες. Τόσα πολλά έχουν συμβεί από τότε". Λίγες ημέρες αργότερα, την 1η Δεκεμβρίου το παλάτι ανακοίνωσε ότι η Kate και οι δύο πρίγκιπες William και Harry θα είναι Πρεσβευτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα, οι τρεις τους θα επισκεφθούν ομάδες αθλητών σε όλη τη χώρα, θα συζητήσουν μαζί τους και θα παρακολουθήσουν τις προετοιμασίες των Αγώνων του 2012.

πηγή: yupi.gr