Η 29χρονη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μιλάει στο People για το "Dancing οn Ice", τις επαγγελματικές δυσκολίες που βιώνει στο Alter, τον σύζυγό της και το παιδί που θέλει να κάνει σύντομα.«»  
Γιατί συμμετέχεις στο "Dancing on Ice"; Μήπως διέβλεπες το άσχημο μέλλον του Alter και φοβήθηκες ότι μπορεί να μείνεις εκτός τηλεοπτικού σκηνικού;

Όταν μου έγινε η πρόταση από τους ανθρώπους της παραγωγής του ANT1, στα τέλη του καλοκαιριού, όλα έδειχναν πως η χρονιά στο Alter θα κυλούσε πολύ ομαλά. Δέχτηκα την πρόταση γιατί την είδα ως μια μεγάλη πρόκληση. Δεν έκανα δεύτερες σκέψεις για το Alter. Δεν σου κρύβω, μάλιστα, ότι αν υπήρχε παράλληλα η εκπομπή μου, θα με βοηθούσε πάρα πολύ στο παιχνίδι.


Πώς είναι οι τελευταίες εβδομάδες που δεν κάνεις πια το "Πολύ Μπλα Μπλα";

Πολύ δύσκολες! Δεν είναι τόσο θέμα εκπομπής όσο της καθημερινότητας που ανατρέπεται από τη μια μέρα στην άλλη και της ανασφάλειας του αύριο που σε κυριεύει. Οι επτακόσιοι εργαζόμενοι του καναλιού περάσαμε πάρα πολλά και ακόμη ελπίζουμε και θέλουμε να βρεθεί μια λύση. Κατά τα άλλα, ξυπνάω κατά τις 10, αντί στις 7.45, και πάω στις πρόβες για το D.O.Ι. Αυτό με κάνει να ξεχνιέμαι και να μην εστιάζω στο πρόβλημα του σταθμού. Αν συγκρίνω το τωρινό διάστημα με εκείνο του περσινού Απριλίου –που ήμασταν και πάλι εκτός αέρα για περίπου ένα μήνα–, θα σου πω πως τώρα είμαι πιο ψύχραιμη και πιο δυνατή. Δεν θέλω να αφήνομαι σε άσχημες σκέψεις.  

Ωστόσο, εσύ πόσο χρονικό διάστημα έχεις να πληρωθείς από το Alter;

Όσο καιρό έχουν όλοι οι εργαζόμενοι. Αυτό που έχει κυκλοφορήσει, ότι δηλαδή οι παρουσιαστές είναι σε διαφορετική μοίρα από τους υπόλοιπους εργαζόμενους –σε ό,τι αφορά τουλάχιστον εμένα– δεν ισχύει. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες και να σου πω πόσο είναι αυτό το διάστημα. Το σημαντικό για εμένα είναι, έπειτα απ’ ό,τι έχουμε υποστεί, να βρεθεί μια λύση.

Σκέφτεσαι να αλλάξεις επάγγελμα;

Επειδή περνάω από διάφορες ψυχολογικές φάσεις, στα πολύ down μου τα έχω σκεφτεί όλα. Ναι, το σκέφτομαι. Δεν φοβάμαι τη δουλειά, μπορώ να εργαστώ σκληρά για ένα δεκάωρο και να είμαι καλά. Η μητέρα μου έχει μια τουριστική επιχείρηση, εδώ και 25 χρόνια, στην οποία εργάζεται η αδερφή μου και δεν θα με πείραζε να δουλέψω εκεί. Το έχω σκεφτεί και αυτό.  


Πηγή: yupi.gr