Αντώνης Καφετζόπουλος: Mε δική του εκπομπή στην ΕΡΤ!


Όλοι θυμόμαστε την εκπομπή «Εύρηκα» του Αντώνη Καφετζόπουλου που παιζόταν από τη συχνότητα του MEGA την περίοδο 2004 - 2005. Η εκπομπή επιστρέφει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες, αυτή τη φορά από τη Δημόσια Τηλεόραση. Κάνει πρεμιέρα την άλλη Κυριακή στις 17:00 και στοχεύει στην εξοικείωση των τηλεθεατών με την τεχνολογία, την επιστήμη, το περιβάλλον και με θέματα που θεωρούνται δυσπρόσιτα και απομακρυσμένα από την καθημερινή ζωή.

Μαζί με τον ηθοποιό, εμφανίζεται η γεωλόγος - καθηγήτρια Χριστίνα Μελίδου που αναλαμβάνει να δώσει επιστημονική εξήγηση σε απλά ερωτήματα, με τον δικό της πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο, ενώ τη σκηνοθεσία της εκπομπής υπογράφει ο Γιάννης Πιπερίδης.

Σε κάθε επεισόδιο θα φιλοξενούνται γνωστοί επιστήμονες από διάφορους τομείς, οι οποίοι είναι ειδικοί στο θέμα που θα παρουσιάζει κάθε φορά η εκπομπή, τα γυρίσματα της οποίας θα γίνουν τόσο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό σε φυσικά ντεκόρ, αλλά και σε εσωτερικούς χώρους, όπως μουσεία, εκθεσιακούς χώρους, πανεπιστήμια κ.α.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο