Είτε μόνη, είτε με τον Αλβάρο, η Αθηνά Ωνάση θα καταφέρει να τραβήξει επάνω της όλα τα φώτα. Οπου και εάν εμφανισθεί και ό,τι κι αν κάνει, όλα τα φλας θα αστράψουν για χάρη της.
Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στους αγώνες ιππασίας Gucci Masters 2011, που διεξάγονται στο Παρίσι. Η Αθηνά και ο σύζυγός της, Αλβάρο Αλφόνσο Ντε Μιράντα Νέτο εμφανίστηκαν και οι δύο ντυμένοι με λευκά κολάν ιππασίας, μπλε μπλουζάκια, ενώ εκείνος επέλεξε σκούρα μπλε αθλητικά παπούτσια κι εκείνη μαύρες ψηλές φλατ μπότες, ανάλογες με την περίσταση.  

Οι δυο τους ήταν συνεχώς μαζί και δεν σταμάτησαν να μιλούν και να ανταλλάσσουν απόψεις για τους αγώνες, ενώ ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί σε οποιαδήποτε κίνησή τους. Πριν από λίγες ημέρες, η Αθηνά είχε βρεθεί στους τελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ιππασίας στο Al Forsan για να παρακολουθήσει τον αγώνα του συζύγου της.

Η αγάπη τόσο της ίδιας, όσο και του Αλβάρο για τα άλογα, όχι μόνο είναι γνωστή, αλλά έχει βοηθήσει πολύ την «χρυσή» κληρονόμο, που συνήθως είναι μελαγχολική και αμίλητη να ξεχαστεί από τα όσα κατά καιρούς ακούγονται για εκείνη και την δυναστεία των Ωνάσηδων.


πηγή: star.gr