Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο «Βράδυ» της Παρασκευής υποδέχθηκε μία ακόμη γυναίκα της ελληνικής showbiz, τη Νάντια Μπουλέ.
Για το αυστηρό της ύφος στην παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού «Black Οut» η ίδια είπε: «Έχει και παραπάνω. Είναι ένας ρόλος αυτή η εκπομπή. Όταν μπήκαμε για το πρώτο γύρισμα, μου έβγαινε μια μεγάλη τσαχπινιά προς τους παίκτες και με σταματούσαν. […] Έτσι πρέπει να είναι και έτσι θα το κάνουμε» ενώ τόνισε: «Δεν φοβόμουν μην γίνω αντιπαθής. Το έχω ξαναπεράσει αυτό, σε άλλη φάση».

«Στα 27 δεν σκέφτομαι να παντρευτώ» ξεκαθάρισε, ενώ αποκάλυψε: «Ποτέ δεν με έψησε κανείς να παντρευτώ. Απέξω, απέξω μου έχουν πει, αλλά…».

Συνεχίζοντας να μιλάει για τη σχέση της με το ανδρικό φύλο, πρόσθεσε: «Συνήθως μου αρέσουν μεγαλύτεροι άντρες. Δεν βάζω συγκεκριμένο όριο. Δεν πάει με τα χρόνια. Και πάλι εκ του αποτελέσματος συνήθως μου αρέσουν οι πιο μεγάλοι», ενώ για τις εμπειρίες της από τους χωρισμούς, είπε: «Από κοινού μου έχει συμβεί να χωρίσουμε. Ήμασταν ζευγάρι, καταλήξαμε φίλοι, το καταλάβαμε και οι δυο και τελείωσε […] Δεν λειτουργώ καθόλου με τη λογική στις σχέσεις μου».

Πότε όμως ήταν η τελευταία φορά που έπεσε «στα πατώματα» για έναν άντρα; Η ίδια χωρίς να θέλει να απαντήσει σαφώς, είπε: «Στο παρελθόν, μπορεί να είναι και πρόσφατο, μπορεί να είναι και στο μακρινό παρελθόν» αν και παραδέχτηκε: «Κάτι κάνω λάθος με τους άντρες».

Επίσης, η Νάντια Μπουλέ επανέλαβε την παλαιότερη δήλωσή της: «Δεν συζήτησα ποτέ για το πρωινό» ενώ αποκάλυψε: «Πιο πολύ στενοχωρήθηκα όταν ξεκίνησε το Top Chef με τα σχόλια που άκουσα».


πηγή: yupi.gr