Φεύγουν για Ντουμπάι, ο Πέτρος Λαγούτης και η Κατερίνα Παπουτσάκη! Σε μια προσπάθεια να ξεφύγει λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας, το νέο ζευγαράκι της showbiz φτιάχνει βαλίτσες για ρομαντικό ταξιδάκι, για να διαπιστώσει και πως πάνε τα «σιρόπια». Όπως διαβάζουμε στη «Real Life», οι δύο ηθοποιοί ετοιμάζουν ταξίδι μοναχά για πάρτη τους, ώστε να τεστάρουν τους κώδικες επικοινωνίας τους και να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα «αδιάκριτα» βλέμματα που τους συναντούν στα διάφορα στέκια της Αθήνας που συχνάζουν.

«Περνάει καλά η Κατερίνα και το μόνο που την ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η δουλειά της, αφού δίνεται ολοκληρωτικά σε κάθε θεατρική ή κινηματογραφική της προσπάθεια. Μετά τον χωρισμό της από τον Ορέστη Τζιόβα, ηρέμησε και είχε ανάγκη από έναν άνθρωπο που δεν θα την πιέζει. Εκείνη μόνο ξέρει αν είναι ερωτευμένη, καθώς μέρα με την μέρα ανακαλύπτει τον Πέτρο», λέει στην εφημερίδα πηγή από το περιβάλλον της 32χρονης ηθοποιού.

Άτσα και «καρφί» για τον Τζιόβα η πηγή... Την πίεζε δηλαδή ο Ορέστης; Μάλιστα...

Τον χρόνο να κυλήσει αφήνει, όμως και ο 36χρονος σύντροφός της, που θέλει να δει αν η ρομαντική γνωριμία με την συνάδελφό του καταλήξει σε παθιασμένο έρωτα!

Δεν θα πάνε, πάντως, μόνο στο Ντουμπάι τα παιδιά... Η Κατερίνα -λέει το δημοσίευμα- θέλει να περάσει τις γιορτές στο Βερολίνο και ήδη έχει κάνει συζητήσεις με τον Πέτρο. πηγή: star.gr