Τη γνωρίσαμε ως Αστροπελέκι στους «Απαράδεκτους». Στην πορεία, απέδειξε πως μια έξυπνη γυναίκα μπορεί να παραστήσει τη χαζή και όχι το αντίστροφο. Γιατί η καριέρα της και οι επιλογές της απέδειξαν ότι είχε κότσια και σωστό ένστικτο ή απλώς την ιδιοφυΐα να παραμένει στην πρώτη γραμμή επί είκοσι χρόνια.      
Θα το ξέρεις βέβαια πως έχεις τη φήμη της «γουρλούς» στο σινάφι σου. Έπαιζες και στις δύο ελληνικές ταινίες που ήταν πρώτες σε εισπράξεις, το Safe Sex και την Πολίτικη Κουζίνα.

Ναι, το έχω ακούσει κι εγώ. Όμως στο Safe Sex έπαιζε όλο το ελληνικό θέατρο και η Πολίτικη Κουζίνα ήταν μια σπουδαία ταινία. Από την άλλη, μακάρι να είμαι. Στ’ αλήθεια, όμως, νομίζω ότι όλα είναι συμπτώσεις. Πιστεύω ότι υπάρχει αρνητική και θετική ενέργεια. Αν είσαι ψύχραιμος και ανοιχτός, έχεις περισσότερες πιθανότητες να αναγνωρίσεις την καλή ευκαιρία. Αν είσαι κακός και γρουσούζης, δεν νομίζω ότι θα σου έρθει κάτι καλό.΄Η μπορεί να έρθει και να μην το δεις καν. Πάντα έχουμε ένα είδος επιλογής. Πάντα θα έχει μια επιτυχία η τηλεόραση, αλλά, αν την ψωνίσεις, την πάτησες. Χρησιμοποιώ πάρα πολύ τον ορθολογισμό μου, γιατί κάνω μια δουλειά που δεν είναι διόλου ορθολογιστική. ΄Ετσι καταφέρνω και εξισορροπώ τα πράγματα μέσα μου.  

Τα τελευταία δύο χρόνια είσαι εκτός τηλεόρασης. Πιστεύεις ότι έχεις αποτύχει;

Όχι. Θα ένιωθα έτσι, αν ήμουν η μόνη που δεν είχε δουλειά. Αλλά τώρα με την κρίση δεν γίνονται σίριαλ, τα νέα που ακούμε από παντού είναι ζοφερά. Όλοι νομίζω ότι έχουμε αποτύχει. Δεν απέτυχα μόνο εγώ, για να το δω προσωπικά. Και μόνο που υπάρχει αυτή η δουλειά στο θέατρο αισθάνομαι ότι ανήκω στους τυχερούς. Δεν αφήνω τον εαυτό μου να το πάρει προσωπικά.
 
Έχεις κρατήσει φιλίες από το χώρο;
Σαφώς. Η πιο σπουδαία φίλη, όμως, αυτή που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, είναι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, που με πίστεψε και με έβαλε στο θέατρο. Φίλοι μου είναι ο Κώστας Κόκλας, η Τζόυς Ευείδη, ο Χάρης Ρώμας. Γενικά, εγώ δεν χάνομαι με τους ανθρώπους. Δεν κάνω φιλίες της μιας σεζόν, κάτι που συμβαίνει συχνά σ’ εμάς τους ηθοποιούς. Συναισθηματικά δεν μου αρέσει καθόλου  αυτό, γι’ αυτό και συνδέομαι δύσκολα με τους ανθρώπους. Δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων, είμαι των σχέσεων.  

Πηγή: yupi.gr