Στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» μίλησε η Φλώρα Θεοδώρου και αποκάλυψε πως ο γάμος της με τον Χρήστο Δάντη ανήκει πλέον -και τυπικά- στο παρελθόν.  
Πρόσφατα εκδόθηκε επίσημα το  διαζύγιό τους, αλλά η ίδια φαίνεται πως είναι πια αισιόδοξη για το μέλλον: «Η διαδικασία της υπογραφής δεν είναι επώδυνη. Αυτό είναι τυπικό. Έχει περάσει πολύς καιρός από αυτή την ιστορία. Ό,τι έγινε, έγινε και όσο πονέσαμε, πονέσαμε. Είναι κάτι πολύ παλιό για μένα» είπε η Κύπρια τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως ένα διαζύγιο είναι επώδυνο και για τους δύο πρώην συζύγους: «Αλλά προχωράμε μπροστά. Αργότερα θα ξεκινήσει κάτι όμορφο, για κάποιους πιο νωρίς και άλλους πιο αργά. Πιστεύω πως ό,τι γίνεται στη ζωή ενός ανθρώπου, γίνεται την κατάλληλη στιγμή».  
Ο Χρήστος Δάντης έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή του έχοντας νέα σύντροφο στο πλευρό του, την Τζένη Βουτσίνου,  με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη: «Γιατί να κάτσω να σκεφτώ για τον άλλον άνθρωπο τι κάνει; Έτσι κι αλλιώς στη ζωή μου εγώ ποτέ δεν είμαι από τους ανθρώπους που κοιτούν τι κάνει ένας άλλος άνθρωπος» δήλωσε και συμπλήρωσε πως δεν θέλει να ξαναπαντρευτεί στο μέλλον. Είναι ερωτευμένη ξανά; «Είμαι μόνη, περνάω πάρα πολύ καλά. Είναι ήρεμη και όμορφη περίοδος της ζωής μου αυτή».


Πηγή: yupi.gr