Στο σπίτι τους στη Γλυφάδα τις συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του OK! Η Βάνα Μπάρμπα και η 9χρονη κόρη της φωτογραφήθηκαν για το επετειακό τεύχος του OK!  στηρίζοντας ταυτόχρονα το πολύτιμο έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού. Ποια δικά σου χαρακτηριστικά βλέπεις στην κόρη σου;

Μπορεί τα παιδιά να κουβαλάνε το DNA των γονιών τους, αλλά ταυτόχρονα έχουν αυτονομία και μοναδικότητα. Η Φαίδρα έχει πάρει από εμένα το αντιδραστικό πνεύμα. Δεν πρόκειται δηλαδή να κάνει κάτι επειδή της το λέω εγώ, παρά μόνο αν η ίδια το θέλει. Επειδή κι εγώ ήμουν ένα πολύ ατίθασο κορίτσι και είχα παιδέψει πολύ τη μητέρα μου, μου έλεγε καμιά φορά χαριτολογώντας: «Σου εύχομαι το παιδί σου να σου κάνει αυτά που έκανες κι εσύ σε εμένα». Ε, λοιπόν, η ευχή της έπιασε. (Γελάει.) Δυστυχώς, τα μοναχοπαίδια είναι και λίγο κακομαθημένα κι εγώ είμαι ανήμπορη να της βάλω τιμωρία. Κι αν ακόμα την τιμωρήσω, με ένα κλάμα ή με μία αγκαλίτσα θα με τουμπάρει.  

Σου ζητάει αδελφάκι;

Όχι. Θέλει να έχει την αγάπη μου κατ’ αποκλειστικότητα. «Θέλω να είμαστε μόνο οι δυο μας» μου λέει συνέχεια. Προχθές, λίγο πριν κοιμηθούμε μου είπε κάτι καταπληκτικό: «Μανούλα, θέλω να κοιμόμαστε συνέχεια μαζί. Και όταν ακόμα παντρευτώ, θα κοιμάμαι με τον άντρα μου, αλλά εσύ θα είσαι δίπλα μας»!


Πηγή: yupi.gr